2013-08-02 18:09:53
Φωτογραφία για Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Θανάση Δαβάκη στο Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών (ΚΕΕΜ)
Επίσκεψη στο Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών (ΚΕΕΜ) στη Σπάρτη πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Θανάσης Δαβάκης συνοδευόμενος από τον Διοικητή της ΑΣΔΥΣ Αντιστράτηγο Θεοχάρη Πανόπουλο. O κ. Δαβάκης παρακολούθησε την τελετή ορκωμοσίας των νεοσύλλεκτων οπλιτών της 2013 Δ' ΕΣΣΟ και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους και να τους ευχηθεί καλή θητεία.

Στη συνέχεια, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συμμετείχε σε σύσκεψη στο Στρατόπεδο «Συνταγματάρχη (ΠΖ) Κωνσταντίνου Δαβάκη», όπου και ενημερώθηκε από τον Διοικητή του Κέντρου Ταξίαρχο Δημήτρη Μακρή για τις δραστηριότητες και την αποστολή του ΚΕΕΜ, αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλλονται με στόχο την ενεργειακή αναβάθμιση της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Σπάρτης και κτιρίων του Στρατοπέδου, μέσω της αξιοποίησης των δυνατοτήτων που δίνονται για ένταξη του έργου στα χρηματοδοτούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ. Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο Υφυπουργός σημείωσε τα εξής:


«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη συνάντηση που είχα με τον Διοικητή του ΚΕΕΜ , τον οποίο θα ήθελα να συγχαρώ για το υψηλό φρόνημα και την εκπαιδευτική κατάρτιση του προσωπικού, αλλά κυρίως για τις πρωτοβουλίες που προωθεί ώστε να ενταχθεί το Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών στο ΕΣΠΑ, με στόχο την υλοποίηση μελέτης για την ενεργειακή του αναβάθμιση.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας χαιρετίζει και στηρίζει κάθε πρωτοβουλία των Ενόπλων Δυνάμεων για εκσυγχρονισμό των Στρατοπέδων, καθώς οι ΕΔ οφείλουν να είναι πρωτοπόροι στην προσπάθεια προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος μέσω της αξιοποίησης της πράσινης Ενέργειας. Εύχομαι το όραμα της Διοίκησης του ΚΕΕΜ να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατό και να έχουμε τη χαρά να εγκαινιάσουμε σύντομα την ενεργειακά αναβαθμισμένη Λέσχη Αξιωματικών Σπάρτης και τα φιλικά προς το περιβάλλον κτίρια του Κέντρου».
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επιστρέφει στο WRC η Pirelli
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επιστρέφει στο WRC η Pirelli
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ