2013-08-02 22:06:03
Φωτογραφία για H Σκορδά, ο Λιάγκας, η μεταγραφή και το θρίλερ για Τσιμτσιλή, Ουγγαρέζο και τους άλλους...
Σαν βόμβα έπεσε χθες –τελικά όχι μόνο στα δημοσιογραφικά γραφεία αλλά και αλλού- η είδηση της μεταγραφής της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα από το Mega στον Antenna.

Τα «απόνερα» του κύματος πολλά και σίγουρα δεν θα φύγουν γρήγορα αφού η ξαφνική απόφαση του ζευγαριού ταράζει πολλές ισορροπίες, και αναστέλλει ακόμα και τις καλοκαιρινές διακοπές πολλών ανθρώπων. Ήδη έχει γίνει γνωστό πως η Έλενα Κατραβά επιστρέφει άρον άρον από τις διακοπές της για να δουν τι θα γίνει με την πρωινή ζώνη του Mega πλέον. Σε δύσκολη θέση ο Δημήτρης Ουγγαρέζος – που θεωρείται και ο επικρατέστερος για την διάδοχη κατάσταση με την Ναταλία Γερμανού ίσως ή κάποια άλλη- ο οποίος έχει συμβόλαιο με το κανάλι και έχει ξεκινήσει γυρίσματα και για το νέο παιχνίδι που θα παρουσιάζει μόνος του.

Σε ανάλογη κατάσταση και ο Άκης Πετρετζίκης ο οποίος ετοιμάζει στο Mega δική του εκπομπή μαγειρικής. Κοινώς, αυτοί οι δύο σίγουρα δεν ακολουθούν το ζευγάρι
. Ακόμα και να ήθελαν, δεν μπορούν να το κάνουν. Μένει μόνο η Σάσα Σταμάτη, από την ομάδα που ίσως είναι στο team της νέας εκπομπής στο κανάλι του Αμαρουσίου πια. Δεν αναστατώνεται όμως μόνο το Mega από αυτήν την ξαφνική μεταγραφή. Στον αέρα βρίσκεται και η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία συνεργάζεται εδώ κι έναν χρόνο με τον Antenna , κάνοντας ανέλπιστα για το κανάλι νούμερα σε όποια τηλεοπτική ζώνη κι αν την τοποθέτησαν με μια εκπομπή ιδιαιτέρως low budget.

Απ' όσο γνωρίζουμε η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνεργάζεται με το κανάλι του Αμαρουσίου χωρίς συμβόλαιο με προφορική συμφωνία και λίγο πριν φύγει για διακοπές είχε κάνει ραντεβού με τους υπευθύνους του καναλιού που εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνεχίσει η συνεργασία αυτή. Μάλιστα είχε ακουστεί και γραφτεί και στα τηλεοπτικά περιοδικά ότι αν υπήρχε budget η εκπομπή της με αλλαγές φυσικά πιθανόν να έβγαινε πια πρωινή ώρα. Τώρα αυτό δεν ισχύει καθώς η θέση και η ώρα είναι πια κατειλημμένη. Μπάχαλο δηλαδή που έπεται να έχει και συνέχεια.

Πηγή: gossip-tv
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι επιπόλαιοι
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι επιπόλαιοι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ