2013-08-02 23:55:27
Φωτογραφία για Αυτά είναι τα 4 λάθη στο μακιγιάζ όταν ανεβάζουμε photo στο Facebook!
Χαζεύοντας το Facebook όλες έχουμε πέσει πάνω σε λάθος φωτογραφίες κοριτσιών που έχουν το λάθος μακιγιάζ! Και μπορεί κάποιες φορές να είμαστε κι εμείς οι ίδιες που το κάνουμε. Παρακάτω το tlife,έχει συγκεντρώσει τα τέσσερα βασικά λάθη. Μάθε ποια είναι ώστε να μην τα ξανακάνεις ποτέ!

Λάθος νούμερο ένα: πολύ ανοιχτό concealer

Οι περισσότερες επιλέγουμε πολύ πιο ανοιχτό concealer από το make up μας. Σε άλλες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε το concealer που έχουμε από τον Χειμώνα. Αυτό είναι λάθος γιατί τον Χειμώνα η επιδερμίδα μας είναι πιο ανοιχτή ενώ όσο καλοκαιριάζει και μαυρίζουμε τόσο πιο έντονη γίνεται η αντίθεση. Αυτό στην φωτογραφία φαίνεται ακόμη εντονότερο και δημιουργεί το effect ρακούν, όπως λέμε!

Λάθος νούμερο δύο: πολύ έντονο ρουζ

Το ρουζ που επιλέγουμε είναι πολύ έντονο και συνήθως χρησιμοποιούμε και μεγάλη ποσότητα την οποία απλώνουμε με κάθετη διάθεση και μέχρι ψηλά στα ζυγωματικά. Το ρουζ, ειδικά όταν είναι ροζ, πρέπει να περιορίζεται ακριβώς πάνω στα μήλα!

Λάθος νούμερο τρία: πολύ ανοιχτόχρωμο κραγιόν

Το μπεζ- ροζ ανοιχτόχρωμο κραγιόν είναι κιτς! Εκτός αυτού κάνει ακόμη και τα πιο λευκά δόντια να δείχνουν κίτρινα με το φλας!

Λάθος νούμερο τέσσερα: υπερβολικά τραβηγμένο eyeliner

Το έχουμε εντοπίσει και όχι μόνο στις photo στο Facebook! Είναι huge λάθος έτσι κι αλλιώς! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ