2013-08-03 06:42:04
Φωτογραφία για «Ήθελα να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό»
Η επιθυμία του Γιόνας Ματσιούλις έγινε… πραγματικότητα με την παραμονή του στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο ίδιος στον λιθουανικό Τύπο. Ο 28χρονος φόργουορντ τόνισε πως οι «πράσινοι», του έκαναν την καλύτερη πρόταση, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του «αιωνίου» αντιπάλου, Ολυμπιακού.

«Ήθελα να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Η καθυστέρηση στην ανανέωση του συμβολαίου μου είχε να κάνει με τα χρήματα. Δεν κατάλαβα ακριβώς, γιατί η ομάδα μου προσέφερε νέο συμβόλαιο, αλλά στο τέλος, η πρότασή της ήταν η καλύτερη και πιο ελκυστική. Ήθελα πραγματικά να παραμείνω στην ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Γιόνας Ματσιούλις στην ιστοσελίδα «sportotv.lt» και συμπλήρωσε για το αν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό:

«Δεν θα πήγαινα να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν μου έκανε κάποια πρόταση. Στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο να πας στον “εχθρό” και όταν πας, θα πρέπει να είσαι έτοιμος για… μάχη».


Για τους τελικούς της Α1: «Η αλήθεια είναι πως για πρώτη φορά στη ζωή μου, ήρθαν στα αποδυτήρια διαιτητές, κομισάριοι, για να μου πουν ότι κατέκτησα το πρωτάθλημα. Για να είμαστε ειλικρινείς, όλα ήταν ήρεμα στους τελικούς, μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Οι οπαδοί ξέφυγαν και η αστυνομία απέτυχε να τηρήσει την ασφάλεια. Πιστεύω πως ήταν σωστή η απόφαση, να σταματήσει ο τελικός».

Για το ποια θεωρεί πως είναι η πιο δυνατή ομάδα στο φετινό Ευρωμπάσκετ: «Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να… ξεγράψουμε την Ισπανία, παρά το γεγονός πως έχει σημαντικές απουσίες. Επίσης και η Γαλλία είναι δυνατή. Η Ελλάδα είναι σχεδόν πλήρης, αφού θα λείψουν μόνο οι Σχορτσανίτης και Καλάθης, ενώ και η Ιταλία θα κατεβάσει ένα αξιοπρεπές σύνολο».
Sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ