2013-08-03 10:20:08
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ : ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ...
Κολακευμένος από το ενδιαφέρον των «αιωνίων» στο πρόσωπό του δήλωσε ο Γιάννης Παπαπέτρου στη SportDay, ωστόσο έχρισε φαβορί για το μέλλον του το κολέγιο του Τέξας.

Τον πρώτο λόγο στο κολέγιο του Τέξας εξακολουθεί να δίνει για το μπασκετικό του μέλλον ο Γιάννης Παπαπέτρου. Παρότι δηλώνει στη SportDay πως ακόμη δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει και είναι κολακευμένος από το ενδιαφέρον Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ο 19χρονος φόργουορντ «κλίνει» επί της παρούσης στην παραμονή του στις ΗΠΑ.

«Η αλήθεια είναι πως ακόμη δεν έχω αποφασίσει. Είναι πολύ τιμητικό για μένα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, αλλά έχω ακόμη μέρες να το επεξεργαστώ στο μυαλό μου. Το πιθανότερο είναι όταν επιστρέψω από τις διακοπές μου να αποφασίσω. Πάντως αν με ρωτούσαν τώρα, θα απαντούσα ότι θα επέστρεφα στο κολέγιο, καθώς το όνειρό μου είναι στο μέλλον να γίνω ντραφτ», δήλωσε ο διεθνής με τη Νέων Ανδρών άσος.

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση για πολυετές συμβόλαιο με αποδοχές που αγγίζουν τις 200.000 ευρώ το χρόνο στον παίκτη, ενώ δεν του «κλείνει» την πόρτα για το ΝΒΑ καθώς δέχεται να μπουν όροι που θα του επιτρέπουν να κάνει το άλμα όταν παρουσιαστεί η ευκαιρία. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει συγκεκριμένη προσφορά στον Παπαπέτρου, ωστόσο έχει φροντίσει να τον ενημερώσει πως τον ενδιαφέρει, παρακολουθεί την πορεία του κι αν αποφασίσει να έρθει στην Ελλάδα είναι έτοιμος να τον καλοδεχτεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ