2013-08-03 11:56:23
Φωτογραφία για Πάτρα: Έβγαλε βόλτα τον τυφλό σκύλο του και κατέληξε πολυτραυματίας στo νοσοκομείο γιατί έπεσε σε ... ανοιχτό φρεάτιο!
Απίστευτη κατάληξη είχε η νυχτερινή βόλτα ενός ηλικιωμένου Πατρινού με τον τυφλό σκύλο του σε μια απο τις κεντρικότερες οδούς της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ο 70χρονος άνδρας, όπως κάθε βράδυ πριν απο λίγες ημέρες αποφάσισε να βγάλει τον ανάπηρο τετράποδο φίλο του για μια βόλτα στην οδό Κουμανιώτη όπου μένει.

Ο ηλικιωμένος, περπατούσε με αργά βήματα στο πεζοδρόμιο κρατώντα το ρουλί του τυφλού ζώου, όταν ξαφνικά έχασε τη γη κάτω απο τα πόδια του.

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος του 70χρονου ο οποίος έπεσε μέσα σε ένα ανοιχτό φρεάτιο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές του και τις εκκλήσεις του για βοήθεια, ειδοποίησαν αμέσως το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφθασε στην περιοχή και διακόμισε τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο. Ο ηλικιωμένος σύμφωνα με πληροφορίες χειρουργήθηκε αφου υπέστη κάταγμα στο χέρι και τραυματίστηκε και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Το απίστευτο ατύχημα είναι ενδεικτικό των κινδύνων που ελλοχεύουν σε κάθε βήμα κυρίως τις νυχτερινές ώρες σε πολλά σημεία της πόλης όπου ο φωτισμός είναι χαμηλός, μιας και σε πάρα πολλές περιπτώσεις υπάρχουν ανοιχτά φρεάτια απ¨όπου οι κυνηγοί του χαλκού έχουν αφαιρέσει τα σίδερα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ