2013-08-03 16:13:05
Φωτογραφία για Νικολέττα Ράλλη - Σωτήρης Δανέζης: H σεξοβόμβα έσκασε στα χέρια του πολεμικού ανταποκριτή...
Υστερα από δύο μήνες σχέση η όμορφη παρουσιάστρια αποφάσισε να τραβήξει μοναχικό δρόμο παρά τις επίμονες προσπάθειες του Σωτήρη Δανέζη για το αντίθετο Τελικά, στον έρωτα τα ετερώνυμα μπορεί αρχικά να έλκονται, αλλά στο τέλος μπορεί και να απωθούνται. Μια διαπίστωση που επαληθεύεται στη σύντομη σχέση της νεαρής παρουσιάστριας Νικολέττας Ράλλη και του ώριμου πολεμικού ανταποκριτή Σωτήρη Δανέζη.

Ο δεσμός τους ξεκίνησε με ευοίωνες προβλέψεις και όλοι έκαναν λόγο για έναν ολόθερμο έρωτα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων, άρχισαν να κάνουν παρέα και πολύ σύντομα έγιναν ζευγάρι. To love story ξεκίνησε και επισήμως το περασμένο Πάσχα, όταν πολλοί συναντούσαν το τότε ερωτευμένο ζευγάρι στις περιοχές του Γκύζη και του Χολαργού -τόπους διαμονής της παρουσιάστριας και του δημοσιογράφου αντιστοίχως-, καθώς και στο αγαπημένο τους στέκι στην πλατεία Αγίας Ειρήνης για ποτό. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η χημεία μεταξύ του δημοσιογράφου και της παρουσιάστριας ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, αφού συνεχώς ήταν αχώριστοι, έχοντας όμως επιλέξει να αποφεύγουν τα κοσμικά μέρη για να αποφεύγουν αδιάκριτες ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική τους ζωή. Ωστόσο, σήμερα, το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί.

Οι διαφορετικοί ρυθμοί ζωής, τα 15 χρόνια ηλικιακής διαφοράς, αλλά και η ασυμφωνία σε απλά καθημερινά πράγματα ήταν κάποιες από τις βασικές αιτίες που οδήγησαν τελικά τη Νικολέττα στην απόφαση να χωρίσει. «Η αλήθεια είναι ότι η Νικολέττα έδωσε αρκετές ευκαιρίες στη σχέση προτού ζητήσει στον Σωτήρη να χωρίσουν. Τελικά όμως κατάλαβε ότι εκείνος δεν αντιπροσώπευε το μοντέλο άντρα που αναζητούσε και επειδή η ζωή είναι μικρή, προτίμησε να μη χάσει άλλο τον χρόνο της. Δύο μήνες ήταν αρκετοί για να το καταλάβει. Παρ’ όλα αυτά, παραμένουν φίλοι και κρατούν ως γλυκιά ανάμνηση όλες τις ωραίες στιγμές που πέρασαν μαζί», λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της παρουσιάστριας. Οσον αφορά τώρα στον Σωτήρη Δανέζη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρότι προσπάθησε να αλλάξει γνώμη στην όμορφη παρουσιάστρια, εκείνη είχε ήδη πάρει την απόφασή της. Ηταν αρχές Ιουλίου, όταν το πρώην ζευγάρι σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφικά ενσταντανέ στο Instagram, κάτι που υποδήλωνε την κρίση στη σχέση τους, μια και η ανάρτηση ευτυχισμένων στιγμών αποτελούσε αγαπημένη συνήθεια και των δύο.

Ωστόσο, το οριστικό φινάλε της σχέσης τους «επισημοποιήθηκε» όταν η Νικολέττα Ράλλη βρέθηκε πριν από λίγο διάστημα μόνη της στο Νησί των Ιπποτών, αφήνοντας υπονοούμενα για τον χωρισμό της. Το μόνο βέβαιο είναι ότι από την περασμένη Κυριακή η παρουσιάστρια του MTV απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τις κολλητές φίλες της στην Πάρο, ενώ θαμώνες του νησιού την έχουν δει να διασκεδάζει σε μπαράκια της Νάουσας και να γευματίζει σε γνωστά εστιατόρια. Οσο για τη διάθεσή της; Δείχνει πολύ χαρούμενη, ιδιαίτερα ανανεωμένη και έτοιμη για τον νέο έρωτα της ζωής της Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ