2013-08-04 04:28:05
Φωτογραφία για Μουντιάλ μέσω Τρίπολης βλέπει ο Ερνάντεζ
Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση για το ερχόμενο Μουντιάλ, στην εθνική της χώρας του, βλέπει τον Αστέρα Τρίπολης ο Ντάνι Ερνάντεζ. Ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στη νέα σελίδα της καριέρας του, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην φιλία του, με το νέο συμπαίκτη του, Πολ Ουρτάδο.

«Δεν θα άντεχα να μείνω εκτός Μουντιάλ. Έπρεπε να πάρω μια απόφαση. Η Βαγιαδολίδ πήρε και τρίτο τερματοφύλακα και δεν είχα εγγυήσεις ότι θα είμαι η πρώτη ή η δεύτερη επιλογή. Δεν θα μπορούσα να μην παίζω ειδικά μια χρονιά σαν κι αυτή, που έχει Μουντιάλ. Είμαι πολύ καλά στην Ελλάδα. Πήρα ένα ρίσκο, αλλά δεν μετανιώνω. Είναι μια νέα εμπειρία και είναι καλό να βγαίνεις εκτός από τη ζώνη ασφαλείας κάποιες φορές. Είναι μια νέα σελίδα στην καριέρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Τρίπολη.

Μπορώ να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει κάτι σημαντικό
. Ο Αστέρας παίζει τα προκριματικά του Europa League. Την Πέμπτη δεν έπαιξα, γιατί δεν είχα προλάβει να είμαι έτοιμος, αλλά θα είμαι σε θέση να παίξω στα επόμενα παιχνίδια. Εξάλλου, η ομάδα πέρυσι τερμάτισε τρίτη και έχει υψηλούς στόχους. Η υποδοχή του Αστέρα ήταν εκπληκτική, βρήκα ένα μεγάλο ρόστερ, ενώ το τεχνικό επιτελείο είναι πολύ κοντά στους παίκτες και ήταν ξεκάθαροι όλοι μαζί μου».

Για τον Ουρτάδο τόνισε: «Ο Πολ είναι πολύ καλός μαζί μου. Με βοήθησε να βρω σπίτι. Είναι ένας από τους αδελφούς που μου έδωσε το ποδόσφαιρο. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και ελπίζω να τα πάει καλά στην Ελλάδα», κατέληξε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ