2013-08-04 10:44:06
Φωτογραφία για ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Η ερχόμενη εβδομάδα για τον Ολυμπιακό θα είναι αρκετά καθοριστική ως προς τα μεταγραφικά της ομάδας με νέο... φορτσάρισμα να επίκειται, σύμφωνα με το "gazzetta.gr".

Στο Λιμάνι οι μεταγραφικές διεργασίες και... ζυμώσεις καλά κρατούν. Για τη θέση του αμυντικού χαφ υπάρχει ο Σισοκό και ενδεχομένως μία... έκπληξη από την Παρί Σεν Ζερμέν ενώ για εκείνη του αριστερού μπακ ο Τόρες και ως μία εναλλακτική ο Τζαβέλλας.

Ο μεν Τόρες είναι επιλογή Μίτσελ ενώ ο δε Τζαβέλλας έχει... θαυμαστές στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει χαρακτητιστικά το δημοσίευμα. Στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ οι παράγοντές της είναι συνεχώς σε ανοιχτή γραμμή προκειμένου να κλείσουν όσο πιο άμεσα γίνεται τα ανοιχτά μέτωπα στις μεταγραφές. Στο... κόλπο πάντως είναι ακόμα και η αγγλική αγορά.

Άξιο αναφοράς είναι πως ακόμα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συζητήσεις με ανθρώπους της Λίβερπουλ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. Πιο συγκεκριμένα μίλησε με τον διευθυντή της, Ίαν Αϊρε, ένα άτομο που χειρίζεται συχνά μεταγραφικές υποθέσεις του συλλόγου.

Πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα από το Νησί αναφέρουν πως και η παρουσία του Γιάννη Βρέντζου μπορεί να συνδέεται με μεταγραφικά ζητήματα. Άλλωστε ο Ολυμπιακός έχει ήδη πάρει φέτος με δανεισμό παίκτη από την Άρσεναλ και δεν αποκλείεται και άλλη κίνηση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ