2013-08-04 11:54:02
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ : ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ...
Λίγες αλλά υπαρκτές πιθανότητες αφήνει σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ο Γιάννης Παπαπέτρου ξεκαθαρίζοντας πάντως πως επιθυμία του είναι να συνεχίσει στο κολέγιο του Τέξας, αν και δεν κρύβει πως το ενδιαφέρον των "αιωνίων" στο πρόσωπό του πέρα από κολακευτικό τον έχει βάλει σε σκέψεις.

Ο 19χρονος φόργουορντ, πάντως, τονίζει πως τα χρήματα δεν θα παίξουν το μεγαλύτερο ρόλο για να αποφασίσει ενδεχόμενο επαναπατρισμό, παρά η παρουσία του ως ενεργό μέλλος σε κάποια ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη στη Real News:

-Πόσο προσγειωμένος μπορεί να μείνει ένας 19χρονος που τον θέλουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός;

«Μπορεί, αρκεί να ξέρει τι ζητά. Να μην πετά στα σύννεφα, να είναι σοβαρός, συγκεντρωμένος και να προχωρά βήμα-βήμα. Εννοείται, πάντως, πως είναι κολακευτικό και μαζί μεγάλη τιμή να σε θέλουν οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, δεν το συζητάμε αυτό».

-Το θέμα είναι τι θέλεις εσύ.

«Δεν κρύβω ότι επιθυμία μου είναι να συνεχίσω στο Τέξας, Παράλληλα με το μπάσκετ σπουδάζω sports marketing και ό,τι και να γίνει θέλω να πάρω το πτυχίο μου. Όνειρό μου είναι τα ντραφτ και φυσικά ο μαγικός κόσμος του NBA. Όμως, έχω καιρό μπροστά μου».

-Όπως τα λες, οι ελληνικές ομάδες που σε θέλουν δεν έχουν τύχη «Δεν είπα αυτό. Αν μια πρόταση καλύψει όλες μου τις φιλοδοξίες, θα την εξετάσω πολύ σοβαρά και θα δούμε τι θα γίνει».

-Οικονομικά, εννοείς;

«Όχι μόνο. θέλω να παίζω, να αισθάνομαι ενεργό κομμάτι του συλλόγου που αγωνίζομαι. Για μένα, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν κλείνω καμία πόρτα, όμως ξέρω ότι πολύ σύντομα πρέπει να αποφασίσω τι θα κάνω».

-Σε αγχώνει αυτό;

«Όχι, γιατί έχω πίστη στις δυνατότητές μου και θεωρώ πως ό,τι κι αν τελικά επιλέξω θα είναι για το καλό μου».

-Έχεις πρότυπα;

«Λεμπρόν Τζέιμς, Φανταστικός αθλητής. Και για όσα κάνει στο παρκέ αλλά, κυρίως, για το μυαλό, τη φιλοσοφία ζωής, τη νοοτροπία του. Μακάρι να του μοιάσω».

-Εθνική ομάδα «Ο προορισμός κάθε αθλητή. Ο υψηλότερος στόχος του. Δεν υπάρχει κολακευτικότερο και πιο τιμητικό στην καριέρα σου, νομίζω, από το να φοράς τη φανέλα με το εθνόσημο και να παλεύεις γι' αυτήν. Ελπίζω να με αξιώσει ο θεός να ζήσω κι εγώ χαρές σαν και εκείνες που απλόχερα έχει χαρίσει το μπάσκετ στην πατρίδα μας. Και πιστεύω ότι οι νέες γενιές που έρχονται έχουν το ταλέντο και τις δυνατότητες για ανάλογες επιτυχίες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ