2013-08-04 16:53:16
Φωτογραφία για Στη δικαιοσύνη δυο ασυνείδητοι οδηγοί
Θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη για την ανευθυνότητά τους να εξαφανιστούν χωρίς να βοηθήσουν τα θύματά τους, δυο ασυνείδητοι οδηγοί που προκάλεσαν τροχαία ατυχήματα με εγκατάλειψη στην Κέρκυρα και τα Ιωάννινα.

Σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας ένας 29χρονος Έλληνας που παρέσυρε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε στον Ύψο Κέρκυρας το μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν δύο 18χρονοι Ιταλοί και τους έριξε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά. Όμως, εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος αφήνοντας αιμόφυρτα τα θύματά του και εξαφανίστηκε. Για κακή του τύχη, αυτόπτες μάρτυρες συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας του κι έτσι εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς του τμήματος Παλαιοκαστριτών.

Η έρευνα των ανδρών της Τροχαίας οδήγησε στον εντοπισμό ενός ακόμη ασυνείδητου που παρέσυρε στις 11 Ιουλίου έναν 54χρονο ποδηλάτη στην πόλη των Ιωαννίνων, αλλά τον εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό του αφήνοντάς τον τραυματισμένο. Πρόκειται για έναν 27χρονο Έλληνα που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Πηγή: protothema.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ