2013-08-04 17:24:07
Φωτογραφία για Suzuki iV-4:  Παγκόσμια πρεμιέρα του πρωτότυπου Compact SUV στο 65ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAAF)
Το compact SUV πρωτότυπο Suzuki iV-4, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο 65ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

Το νέο concept iV-4 φανερώνει ξεκάθαρες ενδείξεις για το πώς θα διαμορφωθεί η φημισμένη γκάμα SUV της Suzuki στο άμεσο μέλλον.

Εξελιγμένο βάσει του μοτίβου “Grab your field” το iV-4 ενσωματώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που οφείλει να έχει ένα σύγχρονο σκληροτράχηλο SUV. Πρόκειται για την εικόνα της Suzuki για το πώς πρέπει να είναι ένα ξεχωριστό μικρό SUV και υιοθετεί όλα τα χαρακτηριστικά σχεδιαστικά στοιχεία των τετρακίνητων μοντέλων της εταιρείας, όπως το εμπρός καπό και η χωρισμένη σε πέντε τμήματα μάσκα, αλλά παράλληλα εισάγει «φρέσκα» καινοτόμα στοιχεία που σηματοδοτούν το μέλλον.

Αναλυτικές πληροφορίες θα δοθούν στη Συνέντευξη Τύπου της Suzuki που είναι προγραμματισμένη για τις 10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14.15 (Hall 9.0, Stand B08).

Στον ειδικό χώρο της Suzuki θα εκτίθενται επίσης τα Alto, Splash, Swift, Swift Sport, SX4, SX4 S-CROSS, Jimny, Grand Vitara και Kizashi.

Το 65η Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης θα είναι ανοικτό για τους εκπροσώπους του Τύπου στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου και για το κοινό από τις 12 έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά links:

http://www.globalsuzuki.com/IAA2013/

http://www.youtube.com/user/GlobalSuzukiChannel

http://www.globalsuzuki.com/IAA2013_invitation
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ