2013-08-04 23:56:55
Φωτογραφία για Παναθηναϊκός- Λάτσιο 0-0: Ασφαιρος... αλλά με ψυχή
Περισσότεροι από 10.000 οπαδοί του τριφυλλιού βρέθηκαν στο «Απόστολος Νικολαϊδης»Με εμφανή τα σημάδια βελτίωσης ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τη Λάτσιο, στην κατάμεστη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, μένοντας στο 0-0, σ' ένα παιχνίδι που δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ. Ντεμπούτο έκαναν οι Σίλντεφελντ και Αμπεϊντ.

Με τη νέα φανέλα να δημιουργεί ενθουσιασμό στον κόσμο ο Παναθηναϊκός άφησε θετικές εντυπώσεις στο φιλικό της Κυριακής (04/08), με το αποτέλεσμα να αδικεί τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου οι οποίου δημιούργησαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ με κυριότερη το δοκάρι του Ντίνα (83').

Η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκε στους Ιταλούς όταν η κεφαλιά του Χονοράτο (20') πέρασε άουτ. Ολα κυλούσαν ομαλά μέχρι την στιγμή που οπαδοί του Παναθηναϊκού (61') άρχισαν να πετάνε μπουκάλια στον τερματοφύλακα της Λάτσιο με αποτέλεσμα να υπάρξει πεντάλεπτη διακοπή ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ετσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 0-0, με το δοκάρι του Ντίνα να είναι σπουδαία ευκαιρία των πρασίνων.

Παναθηναϊκός: Καπίνο (72’ Κοτσόλης), Σίντελφελντ (81’ Ρισβάνης), Κουτρουμπής (46’ Τριανταφυλλόπουλος), Μαρινάκης (81’ Σπυρόπουλος), Νάνο, Μέντες (77’ Λαγός), Ζέκα, Αμπεΐντ (72’ Δώνης), Ντίνας (85’ Μουζακίης), Μπαϊράμι, Καρέλης (58’ Μπεργκ)

Λάτσιο: Μαρκέτι (69’ Μπιτσάρι), Γκονσάλβες, Μπίλια, Χονοράτο, Λούλιτς (89’ Βινίσιους), Μπιάβα, Λεντέσμα (57’ Γκονζάλες), Ράντου, Κόμκο (69’ Καβάντα), Καντρέβα (46’ Ερνάνες), Φλόκαρι
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ