2013-08-05 00:11:05
Φωτογραφία για Μοίρασαν 2 τόνους καρπούζια στην 1η «Γιορτή Καρπουζιού» στην Φήκη Τρικάλων
Βούλιαξε από κόσμο χθες το βράδυ ο αύλειος χώρος του Δημοτικού Σχολείου της Φήκης Τρικάλων του Δήμου Πύλης.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr εκατοντάδες άτομα παρακολούθησαν την καλοκαιρινή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Φήκης σε συνεργασία με τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Φήκης όπου είχε άρωμα …καρπουζιού, μια εκδήλωση που οι διοργανωτές φιλοδοξούν να την κάνουν θεσμό για την περιοχή.

Την εκδήλωση άνοιξαν τα χορευτικά Τμήματα της Φήκης, όπου έδειξαν τις ικανότητες τους στον χορό και κέρδισαν δικαίως το «ζεστό» χειροκρότημα των παραβρισκόμενων στην εκδήλωση.

Στην συνέχεια, σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Κουφογάζος όπου τόνισε μεταξύ άλλων πως «βούληση της Δημοτικής Αρχής είναι να βρίσκεται πάντα στον πλευρό όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου επικροτώντας και επιβραβεύοντας τέτοιες ενέργειες».

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Φήκης Μαρία Μπέτσικου δεν έκρυψε την χαρά της για την μεγάλη προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση και σε δηλώσεις της στο trikalanews.gr τόνισε ότι «Ο μεγάλος στόχος του Συλλόγου είναι να γίνει θεσμός αυτή η εκδήλωση για την Φήκη».


Στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πύλης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων Θανάσης Μπουτζιώλης συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΤ Στέφανο Παιδή όπου οι 2 άντρες είχαν και ιδιαίτερη συνομιλία και με τον έτερο συνδιοργανωτή της βραδιάς Πρόεδρο του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Φήκης Νίκο Μπέσσα.

Ουσιαστική βοήθεια στην άψογη από πλευράς διοοργάνωσης εκδήλωση, πρόσφερε η Εθελοντική Ομάδα του Δήμου Πύλης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από τους διοργανωτές προσφέρθηκαν περισσότεροι από 2 τόνους καρπούζια.

Στην συνέχεια υπό τους ήχους ορχήστρας ο κόσμος χόρεψε και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

http://www.trikalanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ