2013-08-05 09:09:04
Φωτογραφία για Μπερλουσκόνι: Είμαι αθώος
Η κυβέρνηση του Ενρίκο Λέττα πρέπει να συνεχίσει το έργο της για να εγκρίνει, μαζί με το κοινοβούλιο, τα αναγκαία μέτρα οικονομικής πολιτικής δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, απευθυνόμενος σε οπαδούς του κόμματός του που είχαν συγκεντρωθεί στο κέντρο της Ρώμης για να εκφράσουν την υποστήριξή τους στον ίδιο, μετά την καταδίκη του από την ιταλική δικαιοσύνη.

«Δεν μπορούμε να δεχθούμε, όμως, να μην ασκήσουμε κριτική την δικαιοσύνη», πρόσθεσε στην συνέχεια ο «μίστερ τιβί», ο οποίος επανέλαβε ότι η καταδίκη του από την 'Αρειο Πάγο της Ρώμης προέκυψε χωρίς στοιχεία ενοχής. "Πρέπει να σας πως, κοιτάζοντάς σας στα μάτια, ότι είμαι αθώος", τόνισε.

Σύμφωνα με πηγές της ιταλικής κεντροδεξιάς, στην οδό Πλεμπισίτο της Ρώμης έχουν συγκεντρωθεί περίπου 25.0000 διαδηλωτές που επευφημούν τον Ιταλό μεγιστάνα.

Ο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι «είναι ευγνώμων προς όλους όσοι τον στηρίζουν σήμερα, διότι μετέτρεψαν την αγωνία και τον πόνο του σε αγάπη».


«Σίλβιο, μας κάλεσες και εμείς ανταποκριθήκαμε αμέσως», «Τώρα φυλακίστε μας όλους», είναι μερικές από τις φράσεις που αναγράφονται στα πανό.

«Είμαι εδώ, μένω εδώ, δεν το βάζω κάτω», τόνισε, τέλος, ολοκληρώνοντας την παρέμβασή του, ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός.

Όλοι σχεδόν οι διαδηλωτές κρατούσαν σημαία της Φόρτσα Ιτάλια, του κόμματος που ο Μπερλουσκόνι σκοπεύει να επανιδρύσει επίσημα τον Σεπτέμβριο, και με το οποίο είχε εμφανιστεί στην πολιτική πριν από δεκαεννέα χρόνια, το 1994.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Ιστορία δεν συγχωρεί ποτέ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Ιστορία δεν συγχωρεί ποτέ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ