2013-08-05 12:05:44
Φωτογραφία για Συνεδριάζει το Κεντρικό Συμβούλιο Υγειονομικών Περιφερειών την Δευτέρα - Θα ακολουθήσουν σημαντικές ανακοινώσεις
YGEIA360.GR - Από Βασίλη Βενιζέλο

Στις 10 π.μ. της Δευτέρας 5 Αυγούστου έχει προγραμματισθεί να ξεκινήσουν οι εργασίες της τακτικής συνεδρίασης του Κεντρικού Συμβουλίου Υγειονομικών Περιφερειών (ΚΕΣΥΠΕ), υπό την προεδρία του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Η συνεδρίαση αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 2 μ.μ., τα θέματα τα οποία βρίσκονται στην "ατζέντα" της συζήτησης είναι οι αλλαγές χρήσης μικρώ νοσοκομείων του ΕΣΥ του λεκανοπεδίου και της περιφέρειας, ενώ, μετά το πέρας των εργασιών της συνεδρίασης, ο υπουργός Υγείας θα δώσει στη δημοσιότητα όλο το σχέδιο του υπουργείου Υγείας για τις αλλαγές χρήσης νοσηλευτικών ιδρυμάτων του ΕΣΥ όλης της χώρας και θα ανακοινώσει ότι όσοι εργαζόμενοι του ΕΣΥ καταλαμβάνουν δημόσια νοσοκομεία θα καταγράφονται από τους διοικητές των ιδρυμάτων, προκειμένου να περάσουν, στη συνέχεια, από αρνητική αξιολόγηση και να αντιμετωπίσουν το φάσμα της οριστικής τους απόλυσης από το ΕΣΥ.


Σημειώνεται ότι σε κατάληψη βρίσκονται από την Παρασκευή 2 Αυγούστου τα εξωτερικά ιατρεία και τα γραφεία της διοίκησης του νοσοκομείου Δυτικής Αττικής "Αγία Βαρβάρα", το οποίο περιλαμβάνεται μεταξεύ εκείνων των ιδρυμάτων τα οποία θα αλλάξουν χρήση, ενώ οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου έχουν προγραμματίσει νέα γενική συνέλευση για το πρωί της Δευτέρας 5 Αυγούστου.

----------------------------------------------------------

Στις 11.30 π.μ. της Δευτέρας οι ανακοινώσεις Άδωνι για τις αλλαγές χρήσης και τις καταλήψεις νοσοκομείων του ΕΣΥ

Προκειμένου να προλάβει τυχόν επέκταση του φαινομένου των καταλήψεων χώρων νοσοκομείων του ΕΣΥ τα οποία περιλαμβάνονται στο σχέδιο για την αλλαγή χρήσης τους, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης παραχωρεί εκτάκτως στις 11.30 π.μ. της Δευτέρας 5 Αυγούστου συνέντευξη Τύπου στους διαπιστευμένους συντάκτες του υπουργείου Υγείας.

Πέραν των μέτρων κατά των καταληψιών χώρων νοσοκομείων του ΕΣΥ, ο Άδωνις Γεωργιάδης θα δώσει επίσης στη δημοσιότητα όλο το σχέδιο του υπουργείου Υγείας για την αλλαγή χρήσης μικρών νοσοκομείων του ΕΣΥ όλης της χώρας.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ