2013-08-19 22:04:09
Φωτογραφία για ΑΕΚ: Πήρε… φόρα ο Μπρέσεβιτς - Επιστρέφει ο Γροντής
Από τους πρωταγωνιστές της τελευταίας προπόνησης της ΑΕΚ ήταν ο Ιβάν Μπρέσεβιτς που σημείωσε δύο τέρματα και μοίρασε μία ασίστ.

Μετά τα δύο γκολ του στη φιλική αναμέτρηση με τον Ρήγα Φεραίο, ο Ιβάν Μπρέσεβιτς συνέχισε σε αυτούς τους ρυθμούς και στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Κροάτης επιθετικός στις ασκήσεις που χωρίστηκαν οι ποδοσφαιριστές σε τρεις ομάδες, πέτυχε δύο τέρματα, ενώ από δικό του σουτ, ήρθε ακόμα ένα, καθώς ο Τσούπρος πέτυχε αυτογκόλ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης είχε και μία ασίστ στον Μιχάλη Παυλή για να ολοκληρώσει την εξαιρετική του παρουσία. Κατά τα άλλα κανονικά προπονήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, καθώς και ο Ρενάλντο Ράμα συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση.

Στην αποστολή της ΑΕΚ στο Πήλιο αναμένεται να ενσωματωθεί ξανά ο Δημήρης Γροντής την Τρίτη μετά την άδεια που είχε πάρει.

Από τις προπονήσεις της ΑΕΚ απουσίαζε από τις 17 Αυγούστου ο Δημήτρης Γροντής λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων. Ο νεαρός μέσος όμως, από την Τρίτη (20/8) θα είναι εκ νέου στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα και θα λάβει κανονικά μέρος στις προπονήσεις της ομάδας.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ