2013-08-25 03:35:20
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ
Ο Μίτσελ έχει σχεδόν αποφασίσει στο ποιοι θα είναι οι 11 που θα παρατάξει την Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο. Ποια είναι η επικρατέστερη ενδεκάδα.

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο γήπεδο Καραϊσκάκη ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου στου Ρέντη. Το βάρος έπεσε στην τακτική. Οι παίκτες δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα τελειώματα, ενώ έκαναν και στημένες φάσεις, δουλεύοντας επιθετική και αμυντική λειτουργία. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα, στο οποίο οι παίκτες δούλεψαν ως σύνολο, χωρισμένοι σε δύο ομάδες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις και δοκιμές του Μίτσελ κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, δεξί μπακ ο Σαλίνο, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μανωλάς και Μεντζανί και αριστερά θα πάρει θέση βασικού με το... καλημέρα ο Μπονγκ. Στον άξονα θα παίξουν οι Μασάντο και Μανιάτης και πιο μπροστά τους ο Τσόρι Ντομίνγκες. Φαβορί για τα άκρα είναι οι Φετφατζίδης και Βάις και για την κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου. Φυσικά υποψήφιοι για το βασικό σχήμα είναι κυρίως και οι Σαβιόλα, Σιόβας (σ.σ. που ήταν στις δοκιμές των βασικών αλλά το πρόβλημά του τον καθιστά αμφίβολο) και Κάμπελ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ