2013-08-27 20:27:09
Φωτογραφία για Στα Carrefour τα έχουν χαμένα μήνυμα αναγνώστη
Αναφέρομαι σε περιστατικό που συνέβη την Τρίτη στις 18.00 το απόγευμα σε κατάστημα Carrefour. Την στιγμή που εισέρχομαι στο κατάστημα με το καρότσι, ένας υπάλληλος της εταιρίας security με πλησιάζει και μου ζητάει να αφήσω την τσάντα του laptop μου στην υποδοχή, διαφορετικά δεν θα μπορούσα να εισέλθω στο κατάστημα. Όταν τον ενημέρωσα ότι σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνα την τσάντα μου (ειδικά με κάτι τόσο πολύτιμο) στην υποδοχή, μου απάντησε ότι θα μπορούσα να την πάρω μαζί μου αλλά στην έξοδο θα έπρεπε να με ψάξουν. Την ίδια στιγμή, από δίπλα μας περνούσαν ανενόχλητα γυναίκες με τσάντες (των οποίων η χωρητικότητα είναι εξαιρετικά μεγάλη) ενώ σε μια περίπτωση μια κυρία είχε ένα μεγάλο σακ βουαγιάζ μέσα στο καρότσι της. Στην υπόδειξη του συγκεκριμένου γεγονότος στον υπάλληλο, απλά δεν μου απάντησε. Φυσικά και αποχώρησα εκνευρισμένος χωρίς να δώσω συνέχεια στο περιστατικό.

Αναρωτιέμαι λοιπόν τον τρόπο με τον οποίο στην Carrefour επιλέγουν τα άτομα που θα αφήσουν τις τσάντες τους στην υποδοχή
. Επίσης αναρωτιέμαι αν για την Carrefour είμαστε όλοι ένοχοι πριν ακόμη εισέλθουμε στα καταστήματά της, ακόμη και αν δεν έχουμε δώσει το παραμικρό δικαίωμα για οτιδήποτε. Τέλος, δεν ξέρω αν χωρίς να έχει προηγηθεί οτιδήποτε, έχει το δικαίωμα ένας υπάλληλος security να ψάξει τα προσωπικά σου αντικείμενα κατά την έξοδο από το κατάστημα.

Αν η security έχει τέτοιες εντολές από την διοίκηση της Carrefour τότε, κύριοι, απλά λυπάμαι για τον αντι-επαγγελματισμό σας. Σε αντίθετη περίπτωση νομίζω ότι θα πρέπει να δοθούν νέες οδηγίες και η εκάστοτε εταιρία security, τουλάχιστον να μην προσβάλει πελάτες της επιχείρησης της οποίας, υποτίθεται, προστατεύει τα συμφέροντα. Δεν είναι εποχές για κάτι τέτοιο άλλωστε.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ