2013-08-27 20:48:08
Φωτογραφία για ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΚΟΡΕΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ... ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Οι οπαδοί των Σιάτλ Σάουντερς ύψωσαν ένα εντυπωσιακό κορεό κόντρα στους Πόρτλαντ Τάιμπερς, με έναν από τους πρωταγωνιστές στο αριστούργημα να είναι ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης, Μίκαελ Γκσπούρνινγκ.

Μπορεί να τους πήρε τρεις εβδομάδες για να το φτιάξουν, αφού πρώτα έπρεπε να περάσουν μήνες για να το σκεφτούν και να το σχεδιάσουν σε χαρτί, ωστόσο το αποτέλεσμα τους δικαίωσε πανηγυρικά, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Οι οπαδοί των Σιάτλ Σάουντερς έδειξαν στον Κλιντ Ντέμπσεϊ, που έκανε το ντεμπούτο του με τους «πράσινους», πως ακόμη και στις ΗΠΑ η ατμόσφαιρα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα μπορεί να είναι πιο «καυτή» σε σχέση με τα αγγλικά.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κόντρα στους Πόρτλαντ Τάιμπερς, το ένα από τα δύο πέταλα καλύφθηκε με έξι κομμάτια πανί, που ενώνονταν και απεικόνιζαν τέσσερις ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, στους οποίους βρισκόταν και ο πρώην τερματοφύλακας της Σκόντα Ξάνθης, Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, ενώ από κάτω αναγραφόταν η φράση «Ανάψτε μια μεγάλη φωτιά».

Όλο αυτό φαίνεται πως απέδωσε, καθώς οι Σάουντερς επικράτησαν με σκορ 1-0 των αντιπάλων τους, στο παιχνίδι που κόπηκαν 67.385 εισιτήρια, τα πιο πολλά σε αμερικανικό γήπεδο πίσω από το ρεκόρ που κατέχουν οι Λος Άντζελες Γκάλαξι.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
TuneIn Radio: AppStore update free v4.0
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
TuneIn Radio: AppStore update free v4.0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ