2013-08-28 19:34:53
Φωτογραφία για Ανεμοστρόβιλος έπληξε τα Τρίκαλα [Video & Photos]
Ένας δυνατός αέρας που ξεκίνησε σήμερα στις 4.30 το μεσημέρι, σάρωσε περιοχές των Τρικάλων δημιουργώντας προβλήματα και υλικές ζημιές με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων να επεμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις όπου από καθαρή τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα από πτώσεις δέντρων.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr ο ισχυρός άνεμος έριξε δέντρο επί της Οδού Βύρωνος, ενώ έσπασαν κλαδιά δέντρων στην κεντρική πλατεία της πόλης και πολλά από αυτά «προσγειώθηκαν» πάνω σε παγκάκια όπου ευτυχώς δεν υπήρχαν άτομα.

Στην οδό Αμαλίας, κλαριά δέντρων έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητα ενώ πανικόβλητοι επιχειρηματίες μάζευαν τέντες και ομπρέλες και οι δικυκλιστές είχαν σοβαρό πρόβλημα κυκλοφορίας αναγκαζόμενοι να κατέβουν από τα ποδήλατά τους.

Η σκόνη μαζί με σκουπίδια αιωρούνταν και δημιουργούσαν αποπνικτική κατάσταση για πεζούς, ενώ υπήρξε σε πολλές περιπτώσεις και μερική πτώση της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς υπήρξαν πτώσεις δέντρων στο δίκτυο ηλεκτροδότησης σε Αγία Μονή και Αμπελάκια.


Με εντολή του προϊσταμένου της ΔΕΗ Ηλία Ζάχου, συνεργεία, προχωρούν στην αποκατάσταση των ζημιών και ενδέχεται να υπάρξουν προσωρινές διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές των Τρικάλων, προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην παροχή ρεύματος.

Ταυτόχρονα ο ισχυρός άνεμος έπληξε την Οιχαλία αλλά και τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Τρικκαίων του Ελληνόκαστρου, του Παλαιόπυργου , του Διαλεκτού, του Μεγαλοχωρίου, της Χρυσαυγής και του Γλίνους, όπου υπάρχουν αναφορές για πτώσεις δέντρων και ζημιές από τον ισχυρό αέρα.

Επίσης σε αρκετές αγροτικές και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις προκλήθηκαν ζημιές σε στέγες, ενώ ξηλώθηκαν τέντες οικιών.
trikalanews.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ