2013-08-28 19:34:05
Φωτογραφία για Έδωσε Λαμέλα στην Τότεναμ και πήρε Λιάιτς η Ρόμα
Διπλό "χτύπημα" από τη Ρόμα το απόγευμα της Τετάρτης, με τους "τζαλορόσι" να ανακοινώνουν την πώληση του Έρικ Λαμέλα στην Τότεναμ και ταυτόχρονα την απόκτηση του Άντεμ Λιάιτς από τη Φιορεντίνα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Παίκτης της Τότεναμ θα πρέπει να θεωρείται ο Έρικ Λαμέλα εδώ και λίγη ώρα, καθώς η Ρόμα ανακοίνωσε επίσημα πως ήρθε σε συμφωνία με τους Λονδρέζους για την παραχώρηση του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού.

Όπως γνωστοποίησε η διοίκηση των Ρωμαίων, θα βάλει στα ταμεία το ποσό των 30.000.000 ευρώ ενώ το deal μεταξύ των δύο συλλόγων προβλέπει πως η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας θα πάρει και άλλα 5.000.000 ευρώ, ως μπόνους σε περίπτωση επίτευξης στόχων από πλευράς του παίκτη με τη νέα του ομάδα.

Ο Λαμέλα αναμένεται μέχρι το βράδυ στο Λονδίνο ενώ μιλώντας στα ιταλικά ΜΜΕ κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνιο, δήλωσε:

"Είμαι έτοιμος για την Τότεναμ, θέλω να κάνω σπουδαία πράγματα με τα σπιρούνια. Σε ευχαριστώ Ρόμα".


Λαμέλα έφυγε, Λιάιτς ήρθε

Εν τω μεταξύ, τη φανέλα των "λύκων" θα φοράει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Άντεμ Λιάιτς, με τη Ρόμα να ενημερώνει επίσημα πως συμφωνησε με τη Φιορεντίνα για την αγορά του με κανονική μεταγραφή.

Οι "τζαλορόσι" έκαναν επίσης γνωστό ότι θα καταβάλλουν στους "βιόλα" το ποσό των 11.000.000 ευρώ, ενώ αν προστεθούν και τα μπόνους για επίτευξη στόχων, το κόστος της μετακίνησης του Σέρβου άσου στο "Ολίμπικο" ενδέχεται να φτάσει τα 15.000.000 ευρώ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η κόκκινη γραμμή!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η κόκκινη γραμμή!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ