2013-08-30 12:48:50
Φωτογραφία για Επέστρεψε στην Εθνική ο Δ.Παπαδόπουλος
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος επέστρεψε στην Εθνική μας ομάδα μετά από έξι χρόνια. Τι είπε ο Σάντος για το "όχι" του Λοντίγκιν και το συμβόλαιό του. Δείτε την αποστολή.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι το νέο πρόσωπο που κάλεσε την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας ο Φερνάντο Σάντος για τα παιχνίδια με Λιχτενστάιν (6/9) και Λετονία (10/9).

Ο Έλληνας επιθετικός εξαργύρωσε με αυτό το τρόπο τις καλές του εμφανίσεις με τον Ατρόμητο και θα φορέσει την "γαλανόλευκη" και πάλι μετά τον Αύγουστο του 2007 και το φιλικό με την Ισπανία (2-3).

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμειναν οι Γκέκας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Δημούτσος, Φυτανίδης και ο Λοντίγκιν με τον Σάντος να τονίζει πως ενώ ήταν στην προεπιλογή ο τερματοφύλακας της Ζενίτ έστειλε φαξ, δηλώνοντας πως δεν θα αγωνιστεί στην Εθνική μας ομάδα.

Στην αποστολή της Εθνικής για τα δύο παιχνίδια είναι οι: Καρνέζης, Σηφάκης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σιόβας, Σπυρόπουλος, Χολέμπας, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Φορτούνης, Νίνης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Αθανασιάδης και Παπαδόπουλος.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ