2013-08-30 12:50:42
Φωτογραφία για Παίρνει Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ η Σάλκε!
Από ιατρικές εξετάσεις στη Σάλκε περνάει ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, όπως επιβεβαίωσε ο γερμανικός σύλλογος. Εντείνονται οι φήμες περί επιστροφής του Κακά στη Μίλαν.

Παίκτης της Σάλκε θα πρέπει να θεωρείται ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, ο οποίος βρίσκεται στη Γερμανία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Τόσο η Μίλαν όσο και ο παίκτης έχουν συμφωνήσει σε όλα με τους "βασιλικούς μπλε", κάτι που επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του ο γερμανικός σύλλογος.

Σύμφωνα με την "Bild" η Σάλκε θα δαπανήσει για την απόκτησή του 12 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο 26χρονος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τη δυνατότητα επέκτασης για άλλον έναν χρόνο. Ακόμη, δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League με τη Σάλκε, αφού αγωνίστηκε στα παιχνίδια της Μίλαν με την Αϊντχόφεν.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ήδη έχουν ενταθεί οι φήμες περί επιστροφής του Κακά μετά τη φυγή του Μπόατενγκ, καθώς η Μίλαν ξεφορτώθηκε ένα σημαντικό συμβόλαιο, ενώ θα πάρει και ένα σεβαστό ποσό από την πώληση του Γκανέζου.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άγγιξε το θαύμα ο Ατρόμητος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άγγιξε το θαύμα ο Ατρόμητος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ