2013-08-30 12:51:41
Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: Πωλείται αυτοκίνητο καλυμμένο εντελώς με δέρμα βίσωνα
Αν και έχουμε δει πολλά παράξενα αυτοκίνητα, αυτό σίγουρα κερδίζει το πρώτο βραβείο!

Ένας Ρώσος από την Μόσχα πουλάει ένα αυτοκίνητο το οποίο είναι καλυμμένο εντελώς από δέρμα Βίσωνα. Φυσικά όταν λέμε εντελώς, εννοούμε εντελώς, θα το δείτε άλλωστε και στις φωτογραφίες! Το αυτοκίνητο είναι καλυμμένο με δέρμα παντού: Μέσα, έξω, στο καπό ακόμη και στη μηχανή του.

Σύμφωνα με την αγγελία που δημοσιεύτηκε στην μεγαλύτερη ιστοσελίδα αγγελιών της Ρωσίας, Avito, το σώμα του οχήματος καλύπτεται από γνήσιο δέρμα Καναδικού Βίσωνα, μαυρισμένο και καλλιτεχνικά χαραγμένο από έναν τεχνίτη από τη Μέση Ανατολή.

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου, μαζί με το ταμπλό, είναι επίσης καλυμμένο με καφέ δέρμα βίσωνα και πολύτιμες γούνες ζώων. Το αποκορύφωμα: Ακόμη και ο κινητήρας είναι επίσης καλυμμένος με ειδικά επεξεργασμένο δέρμα ώστε να μπορεί να αντέξει τις υψηλές θερμοκρασίες. Και να ήταν μόνο αυτό; Ο πωλητής, που συστήνεται ως «Rustam» , υποστηρίζει ότι στο κινητήρα, στο πορτ-μπαγκάζ αλλά και σε μερικά ακόμη σημεία ακόμη του αυτοκινήτου έχουν τοποθετηθεί κρύσταλλα Swarovski.


Η διαφήμιση δεν αναφέρει την μάρκα του αυτοκινήτου αν και το σήμα θυμίζει Peugeot. Αναφέρει όμως κάποια από τα χαρακτηριστικά του στους επίδοξους αγοραστές: 2.5 λίτρων κινητήρας βενζίνης, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, κίνηση στους πίσω τροχούς ενώ το τιμόνι είναι στη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου.

Ο πωλητής τέλος υποστηρίζει ότι το δερμάτινο κάλυμμα από βίσωνα έχει εγγύηση και μπορεί να καθαριστεί όπως κάθε άλλο κανονικό αυτοκίνητο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το αυτοκίνητο είναι μοναδικό στον κόσμο, γεγονός που δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε. Όσο για το χρηματικό ποσό που ζητάει ως αντάλλαγμα: 40 εκατομμύρια ρωσικά ρούβλια, δηλαδή περίπου 912 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που όμως είναι πρόθυμος να το διαπραγματευτεί..

Φυσικά στην αγγελία του δεν αναφέρει πουθενά για ποιο λόγο έδωσε χρήματα για να ντύσει το αυτοκίνητο του με δέρμα ζώου..

a-pistefto.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ