2013-09-02 08:43:03
Φωτογραφία για Δυτική Aχαΐα: Καθαρίστηκε το σιδηροδρομικό δίκτυο, αλλά οι κάτοικοι φωνάζουν για τις απροειδοποίητες διελεύσεις δοκιμαστικών βαγονιών
Καθάρισαν τις σιδηροδρομικές γραμμές στη Δυτική Αχαϊα, αλλά οι κάτοικοι των περιοχών που διασχίζει εκφράζουν την ανησυχία τους για τις διαρκείς και απροειδοποίητες διελεύσεις δοκιμαστικών βαγονιών.

Και αυτό γιατί την ώρα που προγραμματίζεται η επέκταση του προαστιακού σιδηροδρόμου, στις αφύλακτες διαβάσεις του δικτύου καραδοκεί ο κίνδυνος, αφού όι περαστικοί, γνωρίζοντας οτι δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια, περνούν αμέριμνοι από τις γραμμές.

Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες περιοχές όπου παίζουν ανέμελα παιδιά και ξαφνικά εμφανίζεται το δοκιμαστικό βαγόνι με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλειά τους και τους κινδύνους που επισύρει.

Πάντως δεν θα πρέπεινα περάσει απαρατήρητη η σημαντική προσπάθεια που καταβλήθηκε τις τελευταίες ημέρες έτσι ώστε μεγάλο τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου της Δυτικής Αχαίας να καθαριστεί και να τσεκαριστούν όλα τα σημεία τα οποία το προηγούμενο διάστημα είχαν στην κυριολεξία λεηλατηθεί από αγνώστους

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επιδημία πνιγμών στην Κρήτη!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επιδημία πνιγμών στην Κρήτη!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ