2013-09-07 13:49:10
Φωτογραφία για Ποιο τρελό αγόρι άρχισε τα τσιφτετέλια με τον Μαζώ; Δείτε εικόνες πιο κάτω...
Πρόβα τζενεράλε για το «Dancing with the stars 2» φαίνεται ότι κάνει ο Λάκης Γαβαλάς! Μπορεί ο δεύτερος κύκλος του επιτυχημένου χορευτικού show επωνύμων του ΑΝΤ1, με οικοδέσποινα τη Ζέτα Μακρυπούλια, να αργεί ακόμα (δρομολογείται να ξεκινήσει την επόμενη χρονιά), όμως ο γνωστός επιχειρηματίας-trendsetter φαίνεται ότι δεν... κρατιέται.

Πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός» όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης με την Πάολα και τα... έσπασε. Αυτή τη φορά ο δαιμόνιος «mister .LAK» δεν ξεχώρισε μόνο με το εκκεντρικό στιλ του, αλλά κυρίως με τις... πιρουέτες του στις οποίες, όπως απέδειξε, είναι εξίσου επιδέξιος.

Στο τσακίρ κέφι, ο Λάκης ανέβηκε στην πίστα, χόρεψε τσιφτετέλι και, αναπόφευκτα, συγκέντρωσε τα βλέμματα των παρευρισκόμενων που είχαν να λένε για το ιδιαίτερα theatrale στιλ του. Καλοζωιστής, χορευταράς, όπου κι αν βρίσκεται ο Λάκης Γαβαλάς πάντα είναι η ψυχή της παρέας.


Ετσι και στον «Βοτανικό», διασκέδασε, χόρεψε, γλέντησε με την παρέα του και έκλεψε τα φλας.

Οσον αφορά τη σχέση του με τον χορό, κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Ισως δεν χόρευε σαν τον Νουρέγιεφ, όπως άλλωστε έχει παραδεχθεί αυτοσαρκαζόμενος, ωστόσο στην ηλικία των 20 χρόνων, ενώ βρισκόταν στην Ιταλία βρέθηκε στην Τσινετσιτά, χόρεψε στο μπαλέτο της Ραφαέλα Καρά και έπειτα τον επέλεξαν γνωστοί σχεδιαστές για να κάνει τις χορευτικές επιδείξεις τους. «Ηθελαν κάποιο χορογράφο, να χορογραφήσει και να σκηνοθετήσει την επίδειξη. Κι εγώ ζιζάνιο και τολμηρός, μπήκα και ασχολήθηκα με αυτό το πράγμα από το πουθενά» έχει δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Το κανάλι του Αμαρουσίου ποντάρει πολλά στην παρουσία του στο παιχνίδι. Τον μαρκάρει με νύχια και με δόντια και, όπως φαίνεται, ο Λάκης βλέπει το όλο project θετικά...
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ