2013-09-08 13:14:12
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΛΛΑ... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ!
Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη και στο σημερινό αγώνα με την Ιταλία (18.45, ΑΝΤ1, OTESport 3HD).

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας συνεχίζει την εντατική θεραπεία στο ξενοδοχείο και παρ’ όλο που η κατάσταση του ποδιού του συνεχώς βελτιώνεται, φαίνεται πως... προκρίνεται η επιλογή να μη ληφθεί οποιοδήποτε ρίσκο επιδείνωνσης της κατάστασής του, ειδικά από τη στιγμή που το τουρνουά έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του.

Πάντως επειδή η επιθυμία του ίδιου του Σπανούλη να αγωνιστεί είναι μεγάλη, δεν αποκλείεται εντελώς η πιθανότητα να παίξει, εφόσον φυσικά δεν νιώθει ενοχλήσεις ως το βράδυ.

Η "γαλανόλευκη" δεν έκανε προπόνηση το πρωί, αλλά έμεινε στο ξενοδοχείο, όπου ο Αντρέα Τρινκέρι και οι συνεργάτες του πρόβαλαν βίντεο με αγώνες της Ιταλίας. Ο Γιάννης Μπουρούσης δεν έχει πλέον υψηλό πυρετό και φυσικά είναι και σήμερα έτοιμος να κυριαρχήσει κάτω από τα καλάθια.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ωστόσο, περιμένει πολύ περισσότερα από τον άλλο σέντερ της ομάδας, Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος είναι ίσως ο μόνος διεθνής που δεν έχει μπει ακόμα στο... κλίμα και χρειάζεται να προσαρμοστεί άμεσα ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν.
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ