2013-09-12 20:36:06
Φωτογραφία για ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ... ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Αιμοδοσία στο Καραϊσκάκη θα πραγματοποιήσει αυτό το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί αιμοδοσία το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, 10:00-14:00 στο χώρο του Μουσείου στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά όπου έχει δημιουργηθεί Τράπεζα Αίματος στη μνήμη των θυμάτων της 8ης Φεβρουαρίου 1981.

Η θεσμοθέτηση της αιμοδοσίας αποτελεί μια ακόμη σημαντική κοινωνική συνεισφορά του Ολυμπιακού κάνοντας πράξη την ευθύνη της Ομάδας μας στην Κοινωνία και είναι μεγάλη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται.

Η αιμοδοσία δίνει ζωή. Πολλοί συνάνθρωποί μας χρειάζονται αίμα και οφείλουμε να είμαστε εκεί. Οι διεθνείς στατιστικές λένε ότι το 60% του πληθυσμού θα χρειαστεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του μετάγγιση ολικού αίματος ή ενός από τα στοιχεία του αίματος, ενώ δυστυχώς μόνο το 5% των ανθρώπων που μπορούν να γίνουν αιμοδότες δίνουν αίμα.


Η δωρεά αίματος είναι εντελώς ακίνδυνη και ανώδυνη, ενώ βοηθά τον οργανισμό μας να ανανεώνεται.

Όσοι αιμοδότες επιθυμούν θα λάβουν κάρτα αιμοδότη από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά με τη συνεργασία του οποίου πραγματοποιείται η Αιμοδοσία.

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός θέλοντας να συμβάλλει στην προσφορά των συνανθρώπων μας που θα συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη αιμοδοσία θα φιλοξενήσει τους αιμοδότες στον Αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με την SKODA ΞΑΝΘΗ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 210 4800921 ή στο 210 4800901.
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ