2013-09-13 22:53:20
Φωτογραφία για Εκτός Dancing With The Stars η Ζέτα Μακρυπούλια
Δε θα παρουσιάσει τον τέταρτο κύκλο του "Dancing With The Stars" η Ζέτα Μακρυπούλια καθώς οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν τόσο στο οικονομικό κομμάτι όσο και στις ώρες που η παρουσιάστρια-ηθοποιός θα εμφανιζόταν στην παράσταση "Μερικοί το προτιμούν καυτό".

Εδώ και καιρό υπήρχαν φήμες ότι είναι στον αέρα η παρουσίαση του DWTS καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια με τη συμμετοχής της στη θεατρική παράσταση "Μερικοί το προτιμούν καυτό" στο ρόλο της Sugar δε θα της επέτρεπε να έχει τον απαραίτητο χρόνο για την προετοιμασία της στο σόου χορού.

Εκτός από αυτό το γεγονός, που ακουγόταν από την αρχή άλλο ένα στοιχείο έφερε το τέλος στη συνεργασία Ζέτας-ΑΝΤ1. Το οικονομικό κομμάτι.

Συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια είχε υψηλότερες οικονομικές απαιτήσεις συγκριτικά με την περσινή σεζόν, κάτι που ο τηλεοπτικός σταθμός δεν μπορούσε να ανταποκριθεί.

Τα δύο αυτά στοιχεία, είχαν ως αποτέλεσμα να αποφασίσουν και οι δυο πλευρές να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους, μια και η Ζέτα ήταν η παρουσιάστρια και των τριών "Dancing With The Stars".

Όσο για το ποια θα την αντικαταστήσει; Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο ενώ οριστικές αποφάσεις θα παρθούν το επόμενο δεκαπενθήμερο.

Παράλληλα, οι επιλογή των παικτών βρίσκεται στην τελική φάση.

Τέλος, ο ΑΝΤ1 ξεκαθαρίζει ότι το πρόγραμμα θα βγει στα μέσα Οκτωβρίου και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21.15.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ