2013-09-16 11:08:48
Φωτογραφία για Νίκη με Κροατία και... προσευχές
Η Κροατία είναι ο επόμενος αντίπαλος της Εθνικής ομάδας (15:30, Ant1, OTE TV), η οποία εκτός από τη νίκη, θα περιμένει στη συνέχεια η Ιταλία να κάνει το… θαύμα της κόντρα στην Ισπανία.

Η Ελλάδα ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο με 0-2, μετά τις ήττες από Φινλανδία και Ιταλία, ωστόσο κόντρα στην Ισπανία έδειξε πως μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. 

Η δεύτερη αγωνιστική, όμως, της β’ φάσης ήταν… καταστροφική για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αφού η Κροατία πήρε τη νίκη κόντρα στην Ιταλία και η Εθνική ομάδα έχασε από τη Σλοβενία. Τα παραπάνω αποτελέσματα συνεπάγονται πως η Ελλάδα κυνηγάει πλέον ένα… θαύμα για να βρεθεί ανάμεσα στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, καθώς εκτός από νίκη δικιά της στο ματς με την Κροατία (η οποία έχει ήδη προκριθεί), θέλει παράλληλη ήττα της Ισπανίας (αν χάσει μένει έξω) από την αδιάφορη Ιταλία.

Συνεπώς, το έργο της Εθνικής ομάδας είναι εξαιρετικά δύσκολο και γίνεται ακόμα… δυσκολότερο, αν υπολογίσει κανείς τις απουσίες των Κώστα Παπανικολάου και Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο πρώτος υπέστη διάστρεμμα στο ματς με τη Σλοβενία και πιθανότατα είναι εκτός, ενώ ο δεύτερος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα. Ενοχλήσεις είχε και ο Μάικ Μπράμος (παρουσίασε άλγος στη βουβωνική χώρα), ωστόσο θα παίξει κανονικά κόντρα στην Κροατία.

Πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ