2013-09-16 11:28:40
Φωτογραφία για Για επαφές του Παναθηναϊκού με Δώνη κάνει λόγο ο Τύπος
Δημοσίευμα εφημερίδας κάνει λόγο για επαφές ανθρώπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Γιώργο Δώνη σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Γιάννης Αναστασίου

Ο Παναθηναϊκός έμεινε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική δίχως νίκη, καταφέρνοντας μάλιστα να δεχθεί πέντε τέρματα σε τρία παιχνίδια απέναντι σε Πανιώνιο, Βέροια και Πλατανιά.

Όπως είναι λογικό η εικόνα που παρουσιάζουν οι πράσινοι σε συνδυασμό με τα ατυχή αποτελέσματα, έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Γιάννη Αναστασίου, που γνωρίζει πλέον πως το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στον ΟΦΗ στην Λεωφόρο παίζονται πολλά για το μέλλον του.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport την Δευτέρα, ωστόσο, πάει την όλη υπόθεση ένα βήμα παρακάτω και αναφέρει πως ήδη έχουν γίνει επαφές με έναν υποψήφιο αντικαταστάτη του νεαρού τεχνικού.

Ο λόγος για τον Γιώργο Δώνη ο οποίος είναι χωρίς ομάδα μετά τα όσα συνέβησαν με τον ΠΑΟΚ. Αν μάλιστα οι πράσινοι έχασαν στην Κρήτη, ίσως τα πράγματα σήμερα να είχαν προχωρήσει ακόμα περισσότερο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το τελευταίο διάστημα ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται συνέχεια κοντά στον Παναθηναϊκό, καθώς ο γιος του αγωνίζεται στους μικρούς των πράσινων.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ