2013-09-16 14:58:19
Φωτογραφία για ΚΑΝΕΙ ΤΟ... ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ!
Η Κροατία είναι ο επόμενος αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας (15:30, Ant1, OTE TV), η οποία εκτός από τη νίκη που είναι μονόδρομος, θα περιμένει στη συνέχεια την Ιταλία να κάνει το… θαύμα της κόντρα στην Ισπανία.

Η Ελλάδα ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο με 0-2, μετά τις ήττες από Φινλανδία και Ιταλία, ωστόσο κόντρα στην Ισπανία έδειξε πως μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Η δεύτερη αγωνιστική, όμως, της β’ φάσης ήταν… καταστροφική για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αφού η Κροατία πήρε τη νίκη κόντρα στην Ιταλία και η Ελλάδα έχασε από τη Σλοβενία.

Όλα αυτά συνεπάγονται πως η Ελλάδα κυνηγάει πλέον ένα… θαύμα για να βρεθεί ανάμεσα στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, καθώς εκτός από δικιά της νίκη στο ματς με την Κροατία (η οποία έχει ήδη προκριθεί), θέλει παράλληλη ήττα της Ισπανίας (αν χάσει μένει έξω) από την αδιάφορη Ιταλία Συνεπώς, το έργο της Εθνικής μας ομάδας είναι εξαιρετικά δύσκολο και γίνεται ακόμα… δυσκολότερο, με τις απουσίες των Κώστα Παπανικολάου και Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο πρώτος υπέστη διάστρεμμα στο ματς με τη Σλοβενία και πιθανότατα είναι εκτός, ενώ ο δεύτερος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα. Ενοχλήσεις είχε και ο Μάικ Μπράμος (παρουσίασε άλγος στη βουβωνική χώρα), ωστόσο θα παίξει κανονικά κόντρα στην Κροατία.

Η ομάδα του Γιάσμιν Ρέπεσα δεν είναι αδιάφορη, καθώς αν νικήσει τότε θα είναι πρώτη και στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ