2013-09-16 20:03:00
Φωτογραφία για Μπλαν: «Πολύ καλός στα... στημένα ο Ολυμπιακός»
Στην ικανότητα του Ολυμπιακού στις στημένες φάσεις εστίασε ο Λοράν Μπλαν, στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με τους Πειραιώτες, για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Γαλλίας τόνισε ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής σε αυτόν τον τομέα, επεσήμανε ότι πως η ομάδα του δεν πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην θερμή ατμόσφαιρα του «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γάλλος τεχνικός:

Για το αν θέλει η ομάδα του να έχει συνέχεια από τον αγώνα με την Μπορντό:«Βασιζόμαστε στο αποτέλεσμα και θέλουμε το αποτέλεσμα. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός. Δεν ξέρουμε πόσο επιθετικά θα παίξει ο αντίπαλος και πόσο θα διαφέρει από το ματς με την Μπορντό. Εμείς θα κυνηγήσουμε τη νίκη, αλλά αυτό θα το δούμε αύριο».


Για την προηγούμενη… επίσκεψή του στην Ελλάδα: «Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε άλλες εποχές. Υπάρχει ζεστή ατμόσφαιρα και θερμούς οπαδούς, αλλά δεν παίζουν οι οπαδοί. Οι παίκτες του κάνουν. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν μας απασχολεί πως θα παίξει ο Ολυμπιακός. Εμείς θέλουμε να έχουμε την κατοχή για να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες για κάποιο γκολ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως και με την Μπορντό».

Για τον τρόπο που θα καλύψει το κενό του Άλεξ: «Έχω κάποιον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει. Δεν θα σας πω ποιον θα βάλω σήμερα. Έχουμε μία προπόνηση και μέσα από αυτήν θα καταλήξω. Έχω σκεφτεί αλλά δεν μπορώ να ξέρω πριν την προπόνηση».

Για τους στόχους που έχει βάλει για τη φετινή σεζόν στο Champions League: «Να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Φτάσαμε μέχρι τα προημιτελικά. Αν καταφέρουμε να φτάσουμε στα ημιτελικά θα είναι μεγάλο κατόρθωμα. Αλλά θα πρέπει να δούμε φάση-φάση τη διοργάνωση. Κάθε πρεμιέρα είναι σημαντική και πρέπει να κερδίσουμε αύριο. Ο Ολυμπιακός δεν θα συμφωνεί, αλλά εμείς θέλουμε να αρχίσουμε με νίκη».

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του πως ο Μαρκίνιος δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί 90 λεπτά και αν υπάρχει κάποια ιεραρχία για το δεξί άκρο: «Όχι δεν θεωρώ ότι μπορεί να αγωνιστεί… Δεν υπάρχει κάποια ιεραρχία. Από τους παίκτες εξαρτάται ποιος θα αγωνιστεί. Θα προτιμούσα να υπήρχε κάποιος σταθερός παίκτης στην δεξιά πλευρά, αλλά εξαρτάται από τους ποδοσφαιριστές».

Για το αν έχει εικόνα από τον Ολυμπιακό που έχει κάνει πολλές αλλαγές και ποιον παίκτη ξεχωρίζει: «Δεν βλέπω μια νεανική ομάδα. Έχει… γυρίσει πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο. Έχω παρακολουθήσει και τα δύο τελευταία ματς. Δεν ξέρω αν αύριο θα συνεχίσει το ίδιο επιθετικά ή θα αλλάξει φιλοσοφία. Η ομάδα είναι πολύ καλή στα στημένα».

Για το αν θα κρατήσει το σύστημα που αγωνίστηκε κόντρα στην Μπορντό: «Δεν μιλώ εγώ. Εσείς με ρωτάτε. Είναι λογικό να σας απαντώ γιατί δεν έχει περάσει πολύ καιρός. Με την Μπορντό θα μπορούσαμε να παίξουμε και με άλλο σύστημα. Δεν θα αλλάξει πολύ το σύστημα. Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά δεν αλλάζει το σύστημα».

Για τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσει τους παίκτες του στην μεσαία γραμμή: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι που είναι πολύ γενικό. Αύριο έχουμε έναν αγώνα και ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει ποιοι ακριβώς θα αγωνιστούν».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ