2013-09-16 20:56:09
Φωτογραφία για ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΙ Σ.Ζ. ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΜΠΟΝΓΚ!
Ο Γκαετάν Μπονγκ τέθηκε οριστικά εκτός μάχης για την αναμέτρηση της Τρίτης (17/9) με την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς δεν έδωσε καν το παρών στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού σήμερα στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Μετά τον Λεάντρο Σαλίνο, ο Μίτσελ δεν θα έχει ούτε τον Μπονγκ στη διάθεση του για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Ισπανός τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών των δύο, έως τώρα, βασικών του πλάγιων μπακ με τους Γιάννη Μανιάτη και Χοσέ Χολέμπας να είναι ουσιαστικά οι μόνες διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις για τα άκρα της ερυθρόλευκης άμυνας.

Η απουσία του Βραζιλιάνου αμυντικού ήταν δεδομένη, αφού ο παίκτης, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, υποφέρει από θλάση οπίσθιου μηριαίου και έκανε ατομικό στο γυμναστήριο), ενώ σήμερα οριστικοποιήθηκε και αυτή του Καμερουνέζου διεθνή αριστεροπόδαρου αμυντικού, ο οποίος δεν βγήκε να γυμναστεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Πλέον ο Μίτσελ έχει 19 παίκτες στη διάθεση του για την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν και πλέον οι λύσεις είναι μετρημένες, όσον αφορά την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού.

Εκτός και αν ο Ισπανός τεχνικός φυλάει κάποια ...έκπληξη της τελευταίας στιγμής για το βράδυ της Τρίτης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ