2013-09-16 21:57:03
Φωτογραφία για Φθιώτιδα: Είδαν το χάρο με τα μάτια τους να έρχεται καταπάνω τους
Δίπλωσε το βυτιοφόρο στη στροφή και έπεσε πάνω τους. Τα πρωτοβρόχια έφεραν μαζί και τα τροχαία, αφού στη Φθιώτιδα οι αστυνομικοί της τροχαίας τρέχουν στο ένα τροχαίο μετά το άλλο, εντός και εκτός πόλης.

Ένα ζευγάρι από τα Τρίκαλα είδε κυριολεκτικά το "χάρο" με τα μάτια του, όταν νωρίς το απόγευμα ένα βυτιοφόρο, το οποίο κατέβαινε άδειο τις στροφές στην Καμηλόβρυση στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, δίπλωσε πάνω στη στροφή.

Το ασημί Seat στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι είχε κατεύθυνση από Λαμία προς Δομοκό, όταν ξαφνικά είδε το τεράστιο όχημα, που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα, να διπλώνει και να του κλείνει όλο το δρόμο.

Ο οδηγός έκανε όσο μπορούσε στην άκρη, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση. " Πιστέψαμε ότι ήρθε το τέλος...", είπαν σε διερχόμενο οδηγό μόλις βγήκαν ζωντανοί από το αυτοκίνητο, μόνο με ελαφρείς τραυματισμούς.

Είναι επίσης ευτύχημα που δεν έγινε και άλλο τροχαίο στο σημείο, αφού μέχρι να φτάσουν τα περιπολικά της τροχαίας τα αυτοκίνητα ήταν πάνω στη στροφή και το όλο σκηνικό ήταν πολύ επικίνδυνο.

Δείτε φώτο:
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ