2013-09-17 00:59:13
Φωτογραφία για Αισθάνεσαι αδύναμη; Να πως θα καταπολεμήσεις την κούρασή σου!
Η καθημερινότητα σε έχει κουράσει; Το 24ωρο σου φαίνεται ατελείωτο; Μη το βάζεις κάτω! Για δες Νιώθεις πολύ συχνά αδυναμία και κόπωση; Είσαι πολύ συχνά κουρασμένη; Το σπίτι, η δουλειά ή ακόμα και τα παιδιά σε έχουν εξοντώσει; Μη το βάζεις κάτω! Υπάρχουν όμως δύο φυσικοί τρόποι, κατά το faysbook, να ανακτήσεις εύκολα τις δυνάμεις σου και να ξαναβρείς τη δύναμη σου!

Πάρε ένα μπολ χτύπα ένα κρόκο αυγού με όση ζάχαρη θέλεις, σαν αυτό που τρώγαμε παιδιά, στη συνέχεια προσέθεσε μια κουταλιά ρούμι μέχρι το μείγμα σου να αφρίσει και να ασπρίσει. Το μείγμα αυτό βάλτο σε ένα ποτήρι γάλα και πιες το! Η λεκιθίνη που περιέχει ο κρόκος του αυγού θα σου δώσει πίσω τη χαμένη σου δύναμη. Ακόμα το αλκοόλ που περιέχει το ρούμι θα τονώσει τον οργανισμό σου.

Ξεκίνα να τρως σαλάτα λάχανο. Το ωμό λάχανο είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, μέταλλα και βιταμίνες. Το λάχανο είναι ένα φυσικό τονωτικό και καλό θα είναι αν νιώθεις αδυναμία να βάλεις στο καθημερινό σου διαιτολόγιο μια σαλάτα λάχανο που είναι και πολύ γευστική!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ