2013-09-17 01:14:17
Φωτογραφία για Κάτσε: Ζητώ συγγνώμη από τον ΠΑΟΚ που τον έβαλα σε μπελάδες- Σέβομαι την Ελλάδα
Για πρώτη φορά για το θέμα που δημιουργήθηκε μίλησε ο Κάτσε σε τηλεοπτικό σταθμό. Ο Αλβανός μέσος ζήτησε συγνώμη στον ΠΑΟΚ και τον κόσμο και τόνισε ότι γνωρίζει πως ίσως να μην φορέσει ξανά τη φανέλα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά, σύμφωνα με το inpaok, δήλωσε:

«Γνωρίζω ότι μπορεί να μην φορέσω ποτέ ξανά την φανέλα του ΠΑΟΚ. Αυτό είναι φυσικά και στο χέρι του κύριου Σαββίδη και της διοίκησης. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει την καλύτερη απόφαση για μένα και την ομάδα. Στην απολογία είπα ότι δεν γνώριζα τι είναι το UCK. Eίδα τη μπλούζα της σημαίας της Αλβανίας και τη φόρεσα Δεν υπήρχε περίπτωση να τη φορέσω αν ήξερα. Εδώ ζω, εδώ έχω μεγαλώσει, εδώ έχω πάει σχολείο. Δεν την ξέρω πολύ καλά την ιστορία της Αλβανίας. Διότι έχω έρθει εδώ δύο χρονών και πήγα σχολείο εδώ. Και στην Αλβανία όταν πάω οι συμπαίκτες μου με κοροϊδεύουν γιατί δεν μιλάω καλά την γλώσσα.

Τώρα μαθαίνω καλά, καλά τον εθνικό ύμνο της Αλβανίας. Δεν ανέβασα εγώ την φωτογραφία. Το παιδί που έβγαλε την φωτογραφία την είχε καιρό στο προφίλ του και κάποιος άλλος την πήρε και την ανέβασε με σχόλια δικά του. Πράγματα που θα ήμουν πολύ χαζός να έγραφα κάτι τέτοιο. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη στην ομάδα μου που την έβαλα σε μπελάδες. Επίσης θέλω να ζητήσω συγνώμη στους Έλληνες. Σέβομαι την Ελλάδα. Εγώ έχω μεγαλώσει στην Ελλάδα, οι φίλοι μου είναι Έλληνες και δεν θέλω οι Έλληνες να λένε άσχημα πράγματα για μένα».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ