2013-09-17 10:35:04
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη προς τον Αλέξη Τσίπρα
Ο κος Καμένος υπέπεσε σε σοβαρό παράπτωμα του Κοινού Ποινικού Κώδικα, αλλά και κάθε άλλης κοινωνικής, ηθικής και πολιτικής (sic) δεοντολογίας, καλώντας το λαό «να λυντσάρουν έναν αιρετό δημοτικό άρχοντα» !

Εσείς, μόλις χθες εγκαλούσατε την Κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα, διότι άμεσα και ρητά δεν καταδίκασαν τις απρέπειες και βιαιοπραγίες των στελεχών της Χ.Α., εσείς ήσασταν που καταθέτατε πρόταση άρσης της βουλευτικής ασυλίας, για δηλώσεις και πράξεις βουλευτών της Χ.Α. και της ΝΔ (και καλά κάνατε) !

Σήμερα, έχετε δυσκολία να καταδικάσετε κατά τον ίδιο τρόπο, τις δηλώσεις και πράξεις του κου Καμένου και πολύ περισσότερο αντιδράτε στην αυτεπάγγελτη παρέμβαση του Εισαγγελέα !

ΓΙΑΤΙ ; μήπως επειδή είναι ο πιθανότερος πολιτικός εταίρος στα σχέδια σας ή μήπως διότι ανησυχείτε για τις συχνές αντίστοιχες αντιλήψεις και πρακτικές των ομοϊδεατών σας, απ’ τις «ζωηρές» συνιστώσες σας !?


Εάν οποιοσδήποτε άλλος πολίτης και πολύ δε περισσότερο, αν στέλεχος της Χ.Α. είχε προβεί σε τέτοιες δηλώσεις, θα είχατε ενεργήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο ? Ασφαλώς ΟΧΙ !!

Είμαι βέβαιος ότι σ’ αυτή την πρακτική σας, τον πλέον πιστό συμπαραστάτη σας, θα βρείτε στο κόμμα της Χρυσής Αυγής !! Και αυτό διότι, από εδώ και στο εξής, δεν θα έχετε την ηθική (sic) νομιμοποίηση να πράξετε διαφορετικά στις (βέβαιες) αντίστοιχες δηλώσεις των Χρυσαυγητών !!

Και εδώ λοιπόν γεννάται το μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα, αφού ένας επίδοξος και εν δυνάμει Πρωθυπουργός – ηγέτης, οφείλει να έχει και να τηρεί σταθερό πλαίσιο αρχών !!

Θα μου πείτε βέβαια : Τι λες άνθρωπε μου ! Αυτά είναι μια παγιωμένη πρακτική – άλλα να λέμε και άλλα να κάνουμε!! Δεν βλέπεις τις κολοτούμπες που έκαναν οι άλλοι Πρωθυπουργοί, αμέσως μετά που εκλεγόταν !! Εεε, και εγώ λοιπόν τις κάνω από ΤΩΡΑ – προεκλογικά – για να δείξω έγκαιρα στο λαό, ότι είμαι και έτοιμος και ικανός …. για Πρωθυπουργός !!

Πέραν αυτών όμως, που τα θεωρώ ανοησίες και γελοιότητες, αυτό που θα πρέπει να μας προβληματίσει περισσότερο σαν κοινωνία, αλλά και ως Πολιτεία, είναι ότι αυξάνει ραγδαία η πολιτική ένταση και επιβαρύνεται επικίνδυνα το κλίμα, σε βαθμό πλέον που όλο και περισσότεροι μιλούν για κίνδυνο «εμφυλίου» !! Γι αυτό, οι πολιτικοί Αρχηγοί, κυβερνώντες και μη, θα πρέπει να είναι πολύ – μα πάρα πολύ προσεκτικοί, διότι ως γνωστόν, «το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει» και αυτό πετάς πρώτο, για να σώσεις το υπόλοιπο !!

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ