2013-09-17 11:07:11
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ... ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ!
Στο… καυτό «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός – ο οποίος στο παρελθόν έχει λυγίσει μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου – φιλοξενεί απόψε την Παρί Σεν Ζερμέν για την πρεμιέρα του Champions League.

Απόψε οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Παρί των μεγάλων αστέρων και θέλουν να ξεκινήσουν με το «δεξί» τις υποχρεώσεις τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (21:45, Novasports 2).

Αυτή είναι η 15η συμμετοχή του Θρύλου στο Champions League και οι παίκτες του θέλουν να επαναλάβουν αυτό που έχουν πετύχει αρκετές φορές στο παρελθόν με μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως η Λίβερπουλ, ο Άγιαξ, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Άρσεναλ κ.α.

Άπαντες, όμως, έχουν στο μυαλό τους ότι το αποψινό ματς είναι αρκετά δύσκολο, αφού οι Παριζιάνοι διαθέτουν στο ρόστερ τους ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης και η πρεμιέρα θα αποτελέσει «κλειδί» για τη συνέχεια.

Μια ισοπαλία απέναντι στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και την παρέα του, φυσικά και δεν θα ήταν άσχημο αποτέλεσμα, όμως στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Μίτσελ τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι θα παλέψουν μόνο για τη νίκη!


Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας όλους τους παίκτες που έχουν δηλωθεί στη λίστα της UEFA, εκτός του τραυματία Σαλίνο.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μανιάτη, Μανωλά, Σιόβα και Χολέμπας (ή Μπονγκ εφόσον μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί). Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Εντινγκά και Σάμαρης, ενώ την τετράδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Κάμπελ, Φουστέρ, Σαβιόλα και Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Τσόρι, Μασάντο, Μεντζανί, Ολαϊτάν, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βάις και Γιαταμπαρέ.

Στο... αντίπαλο στρατόπεδο οι Γάλλοι θα αγωνιστούν με τον Σιρίγκου στην εστία. Στην άμυνα θα παίξουν οι Φαν ντερ Βιλ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος και Μάξουελ.

Την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Βεράτι, Μότα και Ματουιντί. Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Καβάνι, Λούκας και Ιμπραΐμοβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μενέζ, Καμαρά, Κομάν, Ντιν, Ντουσέζ, Ζαλέ, Λαβέτσι, Μενιάν, Ονζεντά και Ραμπιό. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Άλεξ και Παστόρε.

Η δίψα και η διάκριση σε τέτοια ματς παίζουν το ρόλο τους, όσο μεγάλο και δύσκολο μπορεί να είναι ένα αγωνιστικό εμπόδιο. Οι ερυθρόλευκοι με τον 12ο παίκτη τους που δεν είναι άλλος από τον πύρινο κόσμο του, που ετοιμάζει μάλιστα και κορεό για την πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, θα παλέψουν για νίκη και την καλύτερη δυνατή έναρξη στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Με θάρρος και πάθος, ομάδα και κόσμος του Ολυμπιακού υποδέχονται την Παρί Σεν Ζερμέν και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ο καθένας από την πλευρά του για να πάρουν την πολύτιμη νίκη που θα είναι η αρχή για μια ακόμα καλύτερη συνέχεια!

Ο Ολυμπιακός είναι προετοιμασμένος για κατάθεση ψυχής και ικανοτήτων στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης». Με συμπαραστάτη τον κόσμο του που ετοιμάζει εντυπωσιακές εικόνες στις εξέδρες και ειδικά στη Θύρα 7 με ένα κορεό που θα κάνει αίσθηση. Με τακτική σαν ίσος προς ίσο εναντίον μιας καλύτερης ομάδας, αλλά με αποφασιστικότητα για το αποτέλεσμα!

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αυτοκτονία 31χρονου στο Θέρμο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αυτοκτονία 31χρονου στο Θέρμο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ