2013-09-17 11:03:05
Φωτογραφία για Πάτρα: ''Ασχολούμαι μόνο με τον κήπο μου'' - O Κώστας Λαλιώτης για τις πολιτικές εξελίξεις
Απογοητευμένος από τις εξελίξεις στη χώρα εμφανίζεται ο Κώστας Λαλιώτης, όπως προκύπτει από όσα είπε στους Πατρινούς γνωστούς του, με τους οποίους συναντήθηκε χθες το απόγευμα (16-09-2013) στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ρίου, στην κηδεία του Σταύρου Μαλλιώρη.

Ο άλλοτε ισχυρός άντρας του κραταιού ΠΑΣΟΚ, δεν είχε ιδιαίτερη όρεξη για πολιτική συζήτηση εμφανώς επηρεασμένος από τις δύσκολες ώρες που περνούσε η φίλη του Μένη Μαλλιώρη, αδελφή του Σταύρου. Παρόλα αυτά, δεν μπόρεσε να αποφύγει τις πολιτικές ερωτήσεις που του απηύθυναν οι γνωστοί του Πατρινοί.

Σύμφωνα με το dete.gr, ο κ. Λαλιώτης απαντώντας σε ερωτήσεις Πατρινών είπε μεταξύ άλλων: «Ασχολούμαι με τον κήπο μου» ήταν η απάντηση στην ερώτηση «τι κάνεις τώρα», μια απάντηση που δείχνει τη διάθεσή του να ξεκαθαρίσει με κατηγορηματικό τρόπο την αποστασιοποίησή του από τα πολιτικά δρώμενα.

Στο ερώτημα «πως εκτιμάς την πολιτική κατάσταση», η απάντηση του ήταν «όλα κινούνται από το νόμο της αδράνειας», όπερ σημαίνει (για να θυμηθούμε τον Γαλιλαίο και τον Νεύτωνα) ότι η πολιτική κατάσταση διαμορφώνεται από μόνη της καθώς οι πολιτικές που ασκούνται δείχνουν αδύναμες να τη μεταβάλουν.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ