2013-09-17 19:07:04
Φωτογραφία για Προσφορά φαρμάκων και υγειονομικού υλικού στον 12ο Πυροσβεστικό Σταθμό από το Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Π Γ. Πατούλη
Φάρμακα και υγειονομικό υλικό για τις ανάγκες του προσωπικού του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού προσέφερε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) Γιώργος Πατούλης, ως μία συμβολική χειρονομία κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους πυροσβέστες στηρίζοντας το δύσκολο έργο που επιτελούν.

Τα φάρμακα παρέδωσε ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, στο Διοικητή του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού, Αντιπύραρχο Ιωάννη Καρακώστα, στη διάρκεια της συνάντησής τους κατά την οποία συζητήθηκαν, επίσης, θέματα που σχετίζονται με την αντιπυρική προστασία τόσο σε επίπεδο Δήμου όσο και Συνδέσμου.

Με την ευκαιρία της παράδοσης του φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π Γ. Πατούλης, συνεχάρη το Διοικητή και τους άνδρες του Πυροσβεστικού Σταθμού για την αυταπάρνηση που επιδεικνύουν στον αγώνα για την προστασία του πρασίνου, έργο που συνδράμουν σημαντικά οι εθελοντές του Συνδέσμου. «Με τη συμβολική αυτή κίνηση, ελάχιστο δείγμα της αναγνώρισης του σημαντικότατου έργου των πυροσβεστών, εκφράζουμε ότι σταθερά θα στεκόμαστε στο πλευρό τους συνεισφέροντας με κάθε τρόπο στην προσπάθεια και διευκολύνοντας το έργο τους» σημείωσε ο κ. Πατούλης.


Από την πλευρά του ο Διοικητής του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού κ. Καρακώστας, εξήρε την ευαισθησία του Δημάρχου και Προέδρου του Σ.Π.Α.Π σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και συνεχάρη το δίκτυο των εθελοντών και τους εργαζομένους του Συνδέσμου για τη βοήθειά τους σε όλα τα συμβάντα φωτιάς εντός και εκτός Αττικής. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ