2013-09-18 14:32:12
Φωτογραφία για ΒΑΪΣ : ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΙΑ *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κρατήσει το ποδόσφαιρο που έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο και να διορθώσει τα λάθη του δεύτερου, προκειμένου να προχωρήσει στο Champions League, σύμφωνα με τον Βλάντιμιρ Βάις.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων, ο οποίος σημείωσε ένα εκπληκτικό σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ, μετά το τέλος της πρεμιέρας με την Παρί Σεν Ζερμέν, τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι δεν άξιζαν την ήττα με αυτό το βαρύ σκορ, ωστόσο, αν κρατήσουν τα θετικά στοιχεία του πρώτου μέρους, θα τα πάνε καλά στο Champions League.

Αρχικά ένα σχόλιο για το παιχνίδι «Νομίζω ότι παρουσιάσαμε ωραίο ποδόσφαιρο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Όσοι είδαν τον αγώνα, ξέρουν ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε 4-1. Θα μπορούσαμε να κερδίζουμε στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν καλύτερη ομάδα. Στο ημίχρονο είπαμε ότι έπρεπε να βγούμε και να παίξουμε με τον ίδιο ρυθμό. Όμως, δυστυχώς, ήρθαν τρία κόρνερ και τρία γκολ και μας… σκότωσαν. Αλλά πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά και να προσπαθήσουμε το ίδιο και στο επόμενο ματς».


Τι ήταν αυτό που άλλαξε στο ημίχρονο και παρουσιάστηκε τόσο διαφορετική η ομάδα;

«Νομίζω ότι παίξαμε σε πολύ δυνατό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο και μερικές φορές δεν είναι εύκολο να παίζεις με τον ίδιο τρόπο σε όλο το ματς. Αν παίζουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο, μπορούμε να τα πάμε καλά στο Champions League και ελπίζω ότι θα παίξουμε με τον ίδιο τρόπο, όπως στο πρώτο μέρος και στον επόμενο αγώνα».

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε ρόλο η εμπειρία των παικτών της Παρί και η ενέργεια;

«Ξέραμε ότι είναι πολύ δυνατοί στον αέρα και τα κόρνερ. Το δουλέψαμε αυτό όλη την εβδομάδα, αλλά μερικές φορές, το παιχνίδι παίρνει αυτό τον ρυθμό και πρέπει να το κοιτάξουμε καλά και να είμαστε σίγουροι πως δεν θα το κάνουμε ξανά».

Πέτυχες ένα εξαιρετικό τέρμα, αλλά η ομάδα έχασε. Τι κρατάς από την προσωπική σου απόδοση;

«Μου δίνει αυτοπεποίθηση. Είναι το πρώτο μου γκολ στο Champions League. Ήταν ένα όμορφο τέρμα, αλλά δεν μας έδωσε κάποιον πόντο, κάτι που κάνει το γκολ, λίγο… θλιμμένο. Για μένα προσωπικά μου δίνει αυτοπεποίθηση και ελπίζω να πετύχω κι άλλα τέτοια τέρματα στην σεζόν και να είναι νικητήρια».

Ακολουθεί ο αγώνας με την Άντερλεχτ…

«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να δούμε το σημερινό ματς, τα θετικά να τα πάμε στην επόμενη αναμέτρηση και τα λάθη που κάναμε να μην τα κάνουμε και πάλι».

Μίλησες για τα θετικά… Μπορείς να μας πεις ποια είναι αυτά;

«Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε πολλά λάθη. Μπήκαμε δυνατά στον αγώνα και παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο. Αν παίξουμε με τον ίδιο τρόπο στο επόμενο ματς θα έχουμε πολύ καλή σεζόν».

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ