2013-09-18 16:36:04
Φωτογραφία για Εκτός δράσης για 1,5 μήνα ο Κοουτίνιο
Ο κινητήριος μοχλός της Λίβερπουλ και ένας από τους κορυφαίους παίκτες της, ο Φελίπε Κοουτίνιο, θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τα τέλη του Οκτώβρη.

Άτυχος στάθηκε ο Φελίπε Κοουτίνιο, μα πιο πολύ η Λίβερπουλ που δεν θα τον έχει στη διάθεσή της για το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στον ώμο στο ματς κόντρα στην Σουόνσι και όπως φαίνεται δεν γλιτώνει το χειρουργείο.

Το ιατρικό επιτελείο των πρωτοπόρων της Πρέμιερ Λιγκ, αποφάσισε πως θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση και έτσι ο 21χρονος κινητήριος μοχλός της ομάδας, θα μείνει εκτός μέχρι τα τέλη του Οκτώβρη.

Αυτό σημαίνει πως θα χάσει τις επόμενες έξι αναμετρήσεις που θα δώσει η Λίβερπουλ και το μοναδικό ευχάριστο είναι πως επιστρέφει ο Λουίς Σουάρες μετά από τιμωρία 10 αγωνιστικών.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο ματς των "ρεντς" με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Λιγκ Καπ την άλλη Τετάρτη (25/9) και ο Ρότζερς θα έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού, μα και μια σημαντική επιστροφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φελίπε Κοουτίνιο είναι ένα από το πιο πολύτιμα εργαλεία της Λίβερπουλ και από τον Γενάρη που μετακόμισε στο Λιμάνι από την Ίντερ, έχει πάρει ρόλο πρωταγωνιστή. Πέρσι στο δεύτερο μισό της σεζόν έπαιξε σε 13 ματς έχοντας 3 γκολ και 7 ασίστ, ενώ φέτος έχει 5 συμμετοχές και μια ασίστ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ