2013-09-18 18:23:22
Φωτογραφία για Οι καλύτερες προσφορές «τρέχουν» στο ρυθμό του RUN GREECE - Πάτρα‏
Οι καλύτερες προσφορές «τρέχουν» στο ρυθμό του RUN GREECE - Πάτρα προσφορές, εκπτώσεις και πολλά δώρα για όλους στα καταστήματα WIND

Πάτρα, 17 Σεπτεμβρίου 2013. Με αφορμή τους Αγώνες Δρόμου 5 και 10 χλμ. RUN GREECE –Πάτρα, η WIND, χορηγός της διοργάνωσης, «ντύνει» την πόλη στα γαλάζια και «τρέχει» με μοναδικές προσφορές και δώρα.

Οι προσφορές ισχύουν αποκλειστικά στα καταστήματα WIND της πόλης της Πάτρας και απευθύνονται σε όλους μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου 2013. Αναλυτικότερα:

Για όσους επιθυμούν να κάνουν σύνδεση με συμβόλαιο • Σύνδεση ή φορητότητα κινητού από άλλο δίκτυο στο νέο πρόγραμμα W, που προσφέρει τα πάντα, απεριόριστα προς όλους, μόνο με 39,90€ /μήνα από 49,90€. Το W προσφέρει απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς ΟΛΑ τα δίκτυα, απεριόριστα SMS προς ΟΛΑ τα δίκτυα και απεριόριστα MB για χρήση mobile internet από το κινητό.

Ειδική προσφορά έχουν και για την καρτοκινητή τηλεφωνία.


• Με κάθε νέα ενεργοποίηση καρτοκινητής WIND F2G, δώρο 60’ ομιλίας προς όλους και 60ΜΒ.

• Επιπλέον ως Μέγας Χορηγός του RUN GREECE – Πάτρα, η WIND προσφέρει, χωρίς αγορά ή κάποια άλλη χρέωση, απίθανα δώρα για όλους. Απλά αποκαλύπτοντας τον αριθμό που βρίσκεται στο φυλλάδιο με τις ειδικές προσφορές των καταστημάτων, οι τυχεροί κερδίζουν smartphones, tablets, πακέτα broadband με USB και κάρτα για 30 μέρες Δωρεάν Internet και πολλά ακόμα.

Οι Αγώνες 5χλμ., 10 χλμ. και Παιδιών, RUN GREECE Πάτρα, θα διεξαχθούν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο κέντρο της πόλης. Για συμμετοχή και περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε το www.run-greece.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βαλκανικά Πρωταθλήματα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βαλκανικά Πρωταθλήματα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ