2013-09-18 20:18:10
Φωτογραφία για Ντέρμπι αιωνίων με το... καλημέρα
Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ στην πρώτη αγωνιστική (12/10) του πρωταθλήματος, ενώ οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν τη 14η αγωνιστική (18/1) στο ΟΑΚΑ τους «ερυθρόλευκους». να σημειωθεί ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν τους «πράσινους» χωρίς τον κόσμο τους, καθώς το Σ.Ε.Φ. τελεί υπό τιμωρία (κεκλεισμένων των θυρών) από την περασμένη περίοδο.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, υπογράμμισε ότι «το πρωτάθλημα της Α1 έχει φέρει σημαντικές διακρίσεις στην πατρίδα μας. Χωρίς περιστατικά που αμαυρώνουν το άθλημα, αδικούν τους παίκτες που αγωνίζονται και τη σοβαρή δουλειά που κάνουν οι παράγοντες των ομάδων. Τα όποια προβλήματα να μην μπαίνουν κάτω από το χαλί, αλλά να αντιμετωπίζονται έγκαιρα».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, φρόντισε πάντως να αναζωπυρώσει την αντιπαράθεση με τον Ολυμπιακό, όταν κλήθηκε να λάβει το βραβείο για την ανάδειξη των «πράσινων» σε πρωταθλητές Ελλάδας:

"Ελπίζω το πρωτάθλημα να τελειώσει μέσα στις τέσσερις γραμμές και όχι έξω από αυτές. Με λύπη μου διαπιστώνω πως οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν είναι σήμερα εδώ. Θα ήθελα να τους απευθύνω ένα μήνυμα: "στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί".

Πηγή: naftemporiki
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ