2013-09-18 20:18:31
Φωτογραφία για O ρόλος του Μίτσελ και η αφιέρωση του Βάις για το γκολ κόντρα στην Παρί
Ο Βλάντιμιρ Βάις πέτυχε το γκολ της πρεμιέρας, η Ευρώπη τον αποθέωσε και το gazzetta.gr σας αποκαλύπτει αυτά που εκμυστηρεύτηκε στους συμπατριώτες τουΤο γκολ του βρέθηκε στα top της πρεμιέρας και το video έχει κάνει τον γύρο του κόσμου. Οι Σλοβάκοι παίζουν πρώτο θέμα το φανταστικό τέρμα του Βάις τονίζοντας πως μπορεί να κάνει τη διαφορά στη φετινή διοργάνωση. Ο παίκτης του Ολυμπιακού δεν στάθηκε μετά το τέλος του ματς στο εξαιρετικό γκολ που σημείωσε, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα μιλώντας στους συμπατριώτες του τους ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια πως συνέβη. Το μυστικό; Η εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και ο Μίτσελ!

«Ο προπονητής μου είπε να μπαίνω στο κουτί όσο περισσότερο γίνεται, αυτή ήταν η συμβουλή του και προσπάθησα να βγάλω και στο γήπεδο αυτό που τόνιζε. Ολα έγιναν τόσο γρήγορα, πήρα τη μπάλα έξω από την περιοχή, την πέρασα κάτω από τα πόδια ενός αμυντικού, μετά έκανα μια καλή κίνηση και σούταρα. Ημουν πολύ χαρούμενος, έτρεξα αμέσως προς τις εξέδρες και το αφιέρωσα στην αρραβωνιαστικιά μου. Ήταν το πρώτο γκολ μου στο Champions League οπότε είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλαμε» τόνισε ο Βάις.


Ο Σλοβάκος στάθηκε στην εικόνα του ματς, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά άτυχος και θα μπορούσε να κερδίζει στο α' μέρος 3-1. «Παίξαμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερό, θα μπορούσαμε να κερδίζαμε 3-1. Στο β' ημίχρονο μπήκε στο ματς ο Λαβέτσι, έδωσε νέα ώθηση στην Παρί, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να παίζουν πιο γρήγορα από μας και μεις αρχίσαμε να κουραζόμαστε. Δεχθήκαμε τρία γκολ, όλα από κόρνερ και αυτό είναι κρίμα» υποστήριξε.

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν το βλέμμα τους στο ματς με την Αντερλεχτ και όπως τόνισε ο Βάις, ο Ολυμπιακός θα πάει για νίκη στις Βρυξέλλες «Ας ελπίσουμε πως τα επόμενα δύο παιχνίδια θα πάρουμε βαθμούς. Θέλουμε να κερδίσουμε στις Βρυξέλλες και δεν θα θέλουμε να χάσουμε στην έδρα της Μπενφίκα».
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ