2013-09-19 10:45:42
Φωτογραφία για Δύο διμοιρίες ΜΑΤ στην Αλικαρνασσό που έχει «ποτίσει» από τα χημικά
Προβληματισμός και διαμαρτυρίες σήμερα στην περιοχή της Ν.Αλικαρνασσού, στον απόηχο των χθεσινών εκτεταμένων επεισοδίων. Η περιοχή μοιάζει να έχει "ποτίσει" από τα χημικά που χθες "έδιναν και έπαιρναν", με αποτέλεσμα με δυσκολία να μπορεί να σταθεί κανείς χωρίς να δακρύσει. Για την προγραμματισμένη για σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το θάνατο του Παύλου Φύσσα, αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η συγκέντρωση του κόσμου.

Στην περιοχή, κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, βρίσκονται δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, προληπτικά.

Παράλληλα συνεργεία του δήμου Ηρακλείου μαζεύουν ... τα αποκαΐδια και τα σπασμένα της περασμένης νύχτας, ενώ νωρίς πλύθηκαν οι δρόμοι προκειμένου να απομακρυνθούν τα κατάλοιπα από τα χημικά. Ωστόσο η πλατεία είναι "απροσπέλαστη" λόγω της πνιγηρής ατμόσφαιρας, απομεινάρι της επεισοδιακής νύχτας.

Μαζεύουν υπογραφές για να κάνουν έξωση στη Χρυσή Αυγή

Οι κάτοικοι περιοχής, σαφώς σοκαρισμένοι από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αλλά και εξαιρετικά θορυβημένοι από τα συχνά επεισόδια στην περιοχή τους λόγω της παρουσίας της Χρυσής Αυγής εκεί, χθες διαπίστωσαν ότι το ποτήρι ξεχείλισε. Ένα κείμενο που συντάχθηκε και μέσω του οποίου ζητείται η αποχώρηση της Χρυσής Αυγής από την περιοχή κάνει το γύρο της Αλικαρνασσού και από χέρι σε χέρι γίνεται συλλογή υπογραφών.

Την ίδια στιγμή, το "παρών" στη συγκέντρωση δίνει μικρή ομάδα μαθητών.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ