2013-09-19 11:34:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Ζημιές σε καταστήματα, ΑΤΜ, καμένοι κάδοι και φθορές στο Δημαρχείο
Σε επιφυλακή παραμένει η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας μετά τα χθεσινά σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας στη διάρκεια του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου που διοργανώθηκε στο πλαίσιο διαμαρτυρίας για την δολοφονία του 34χρονου Πάνου Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής.

Σήμερα από το πρωί πραγματοποιούνται συσκέψεις επί συσκέψεων με τους επικεφαλής και όλο το επιτελείο της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. στο αστυνομικό μέγαρο της οδού Ερμού προκειμένου να αντιμετωπίσουν και αποτρέψουν τη συνέχιση σήμερα ή και τις επόμενες ημέρες των επεισοδίων.

Στο μεταξύ η Πάτρα και οι επαγγελματίες… μετρούν τις συνέπειες των χθεσινών συγκρούσεων και του πετροπόλεμου μεταξύ αντιεξουσιαστών και ΜΑΤ και προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις φθορές.

Συγκεκριμένα από τα χθεσινά επεισόδια προκλήθηκαν φθορές σε έξι υαλοπίνακες εμπορικών καταστημάτων (όπως Κορίνθου και Πατρέως, Κορίνθου και Αγίου Νικολάου, Κορίνθου και Κολοκοτρώνη κ.λπ.), ενώ ζημιές έγιναν από δύο βόμβες μολότοφ στο κεντρικό κτίριο του Δημαρχείου Πατρέων στην οδό Μαιζώνος καθώς και στο ΑΤΜ της Εμπορικής Τράπεζας στη συμβολή των οδών Γούναρη και Μαιζώνος.


Εξάλλου από τις αστυνομικές δυνάμεις έγιναν συνολικά 28 προσαγωγές υπόπτων οι οποίοι και έχουν αφεθεί ελεύθεροι, ενώ υπήρξε και ένας τραυματισμός πολίτη.

Από νωρίς το πρωί οι καταστηματάρχες αλλά και οι σκούπες του Δήμου Πατρέων προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές, να αντικαταστήσουν τους σπασμένους υαλοπίνακες και να καθαρίσουν τους δρόμους.

patrastimes.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ