2013-09-19 13:50:03
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Όχι άλλη προπαγάνδα, έλεος!
Εδώ και 100 χρόνια, από τότε που γίνονται εκλογές και αυτός ο κακόμοιρος έλληνας ψηφίζει, πάντα υπήρχαν συμπλοκές, τσαμπουκάδες, ξυλοδαρμοί και μαχαιρώματα. Ιδίως στα πανεπιστήμια πέφτει το ξύλο της αρκούδας μεταξύ αριστερών και δεξιών!

Αυτή τη φορά ο κλήρος έπεσε στη χρυσή αυγή που μέλη της μπλέκονται σε ξυλοδαρμούς και συμπλοκές με αριστερούς.

Κάποια στιγμή δε θα γινόταν και αυτό; Αυτά συμβαίνουν όταν άμυαλοι και αμόρφωτοι νταήδες, αντί να πηγαίνουν στο γήπεδο και να το παίζουν χούλιγκαν, βγάζουν τα απωθημένα τους με την δικαιολογία της αντίθετης ιδεολογίας!

Θα ήθελα να αναφέρω ότι δεν είμαι ούτε αριστερός, ούτε δεξιός, είμαι απλά ένας απλός σκεπτόμενος Έλληνας πολίτης.

Ας πούμε ότι κάποιο μέλος της ΝΔ συνάντησε ένα άλλο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και διαπληκτίστηκαν. Πάνω στον διαπληκτισμό το μέλος της ΝΔ σκοτώνει τον "αντίπαλο". Τι θα λέγατε σε αυτή την περίπτωση; ΌΤι η ΝΔ όπλισε το χέρι ενός ηλιθίου που έτυχε να είναι μέλος της ΝΔ;


Η προπαγάνδα έχει κάποια όρια. Δεν μπορούν να συνδέουν ένα φόνο ενός παιδιού που έγινε τόσο απρόκλητα μέσα σε τόσο κόσμο με την ιδεολογία και την επίσημη γραμμή ενός κόμματος έστω και αν αυτό το κόμα είναι ακροδεξιό.

Χρησιμοποιούν τον άδικο θάνατο ενός παιδιού για πολιτική προπαγάνδα, εκεί έχουν φτάσει τα σημερινά πολιτικά κόματα, και αυτό γιατί αισθάνονται ότι ο σημαντικότερος αντίπαλος τους στις εκλογές είναι αυτή τη στιγμή η Χρυσή Αυγή.

Tην ίδια προπαγάνδα δέχεται και ο ΣΥΡΙΖΑ από τότε που βγήκε 2ο κόμα! Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ! Έλεος πια!

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ενώ έχουν καταστρέψει τη χώρα, πάντα βρίσκουν τρόπο μέσα από προπαγάνδες, απευθυνόμενοι βέβαια σε έναν ηλίθιο λαό, να παραμένουν ακόμη και τώρα στην εξουσία!

Επιτέλους ξεκολλήστε από την προπαγάνδα πρόβατα!

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ